Vătăjelu: „Ne gândim la jocul cu Reșița, pe care vrem și trebuie să-l câștigăm”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 06 May. 2014, 16:42 Seria 2
Vătăjelu:**

Bogdan Vătăjelu, fundașul echipei CS Universitatea Craiova, spune că el și coechipierii săi au trecut peste eșecul din runda trecută, 1-4 cu ASA Târgu Mureș, și așteaptă revanșa din returul play-off-lui. Până atunci, jucătorul se concentrează pe meciul de mâine cu Metalul Reșița.

„Am uitat deja înfrângerea, ne concentrăm pe meciul cu Reșița și pe obiectivul pe care-l avem. O să demonstrăm în retur că nu suntem cea mai slabă echipă din play-off, așa cum s-a spus despre noi după acest meci”, a spus Vătăjelu.

Fundașul stânga a vorbit și despre disputa cu echipa al cărei căpitan a fost la victoria de pe „Ion Oblemenco”, din sezonul regulat, scor 3-1: „Este un meci important pentru noi, contra fostei mele echipe. Am lăsat deja în urmă partida cu Târgu Mureș, ne gândim la jocul cu Reșița, pe care vrem și trebuie să-l câștigăm. Reșița are o echipă mai închegată ca a noastră, joacă de doi ani împreună. Au jucători de valoare, nu cred că s-a simțit plecarea mea, l-au adus pe Murgoci, a venit și Oprița în atac, sunt greu de învins, dar noi ne propunem victoria. În toamnă venisem la Craiova fără antrenor principal, fără presiune și am jucat fotbal, ne-a ieșit totul atunci”.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: CS Universitatea Craiova

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 06 May. 2014, 16:42 Seria 2
Pe aceeași temă