Vătăjelu: „I-am redirecționat pe toți către patron și el va lua decizia. Aș fi dispus să plec”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 15:30 Seria 2
Vătăjelu:**

O absență importantă la reunirea lotului echipei de liga a doua Metalul Reșița a fost cea a căpitanului Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga al rosso-nerilor se află acasă, la Râmnicu Vâlcea, dar luni este așteptată revenirea sa în Valea Domanului.

„A trebuit să fac niște analize și nu am putut ajunge la pregătire”, a spus Bogdan Vătăjelu, care a mai completat: „Despre ofertele pe care le am, patronul meu (Cătălin Rufă – n.r.) știe mai multe, eu nu aș putea să vă dau detalii concludente. Momentan am înțeles că există niște discuții, nu știu cât de avansate sau în ce stadiu sunt. Dar, oricum acestea există. Pe mine m-au contactat mai multe echipe, au fost Ceahlăul Piatra Neamț, chiar și Dinamo, și altele, dar eu i-am redirecționat pe toți către patron și el va lua decizia. I-am spus și dânsului, dacă este o ofertă bună pentru club, de ce să nu o accepte? Aș fi dispus să plec de la Metalul Reșița în cazul unei oferte concrete, dacă echipa respectivă oferă o sumă bună pentru club și pentru mine ar fi ceva mai bun, cu perspective mai mari decât la Reșița, de ce nu? Din punctul meu de vedere, aș vrea să joc în Liga I, dar acum nu depinde numai de mine. Eu mi-am exprimat această dorință mai demult. Și anul trecut, înainte de a ne muta de la Vâlcea la Reșița și după încheierea turului.”

Deși are aceste oferte, Bogdan Vătăjelu și-a exprimat și o dorință care cu siguranță va fi pe placul fanilor formației Metalul Reșița: „Eu îmi doresc să termin campionatul alături de Metalul Reșița. Să terminăm în primele șase și să avem șanse să ne batem acolo sus, de ce nu și la promovare. Deocamdată sunt niște discuții cu unele echipe, nu știu să vă zic numele, dar mai mult de atât nu vă pot spune pentru că nici eu nu știu. Acum sunt acasă la Râmnicu Vâlcea. Am fost la București pentru niște analize și m-am întors. Nu avea rost să vin astăzi (sâmbătă – n.r.) la Reșița, pentru că am înțeles că mâine băieții au liber și aș fi stat o zi degeaba. Sper să mă întorc luni.”

Rămâne de văzut dacă Bogdan Vătăjelu va reveni luni în Valea Domanului.

Sursa: Arena Bănățeană

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă