Vâlcea vrea să demonstreze că e echipa cea mai bună din play-out. „Nu luăm în calcul faptul că am putea pierde la Pâncota”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2016, 13:09 Seria 2
Vâlcea vrea să demonstreze că e echipa cea mai bună din play-out.**

După ce a fost una din echipele fruntașe în prima parte a campionatului, CSM Râmnicu Vâlcea a ratat pe ultima sută de metri calificarea în play-off. În urma acestui eșec, Alexandru Pelici a demisionat, iar locul său a fost numit Adrian Dulcea. Cu fostul atacant pe bancă, Vâlcea este neînvinsă în play-out și conduce în clasament cu 25 de puncte, cu șase mai mult decât Pâncota, ocupanta poziție următoare.

„Sigur că la Râmnicu Vâlcea a fost dezamăgire după ratarea play-off-ului. Parcursul foarte bun de până atunci dădea speranțe tuturor că echipa va accede în primele șase locuri. Eu cred că s-a trecut cu bine peste acest moment neplăcut și lucrurile au intrat în normal. Acum ne gândim să obținem primul loc în play-out. Remiza cu Satu Mare ne pune în gardă că trebuie să fim serioși și să nu mai facem pași greșiți”, a spus fostul atacant al lui FC Argeș.

Oaspeții „șoimilor” nu se gândesc deloc la o înfrângere vineri, în Podgorie. „Nu vreau să iau în calcul faptul că am putea pierde la Pâncota. Trebuie să demonstrăm că suntem echipa de pe primul loc și că tratăm toate meciurile la victorie. Știu că la Pâncota terenul nu este de cea mai bună calitate, că este un obstacol la construcție, dar dorința de victorie și atitudinea pot conta foarte mult în câștigarea partidei”, a completat antrenorul vizitatorilor.

Dulcea i-a fost elev lui Zsolt Muzsnay acum mai mulți ani la FC Bihor. „Știu că este un antrenor care insuflă un stil ofensiv echipei. Am urmărit Pâncota, la fel cum urmăresc toți adversarii. Șoimii a legat două victorii în deplasare, sunt convins că ne așteaptă un meci greu”.

De la Vâlcea vor absenta portarul Geantă, care a suferit o ruptură musculară și Samson, bolnav de varicelă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Apr. 2016, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă