Vâlcea – UTA, derby pentru primul loc. Arbitrează Colțescu. Nagy prefațează ultimul meci din Liga 2 din 2015: „E deschis oricărui rezultat”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 18:50 Seria 2
Vâlcea - UTA, derby pentru primul loc. Arbitrează Colțescu.** Nagy prefațează ultimul meci din Liga 2 din 2015:

De câteva ore, echipa fanion a Aradului a început ultima aventură a anului. UTA a plecat spre Râmnicu Vâlcea fără nicio problemă importantă de lot. Lipsesc doar fotbaliști care au evoluat mai puțin în această stagiune, fără pretenții de titularizare. După cum se știe, Man susține probe la Bologna, iar Anca Trip încă acuză probleme la gleznă. Excluși din motive tehnico-tactice au fost mijlocașul Sorian și atacantul Petre.

După rezultatele din această dimineață, UTA este sigură de prezența pe podium până la primăvară, însă dacă vrea să și-o îmbunătățească trebuie să câștige la Râmnicu Vâlcea. În acest caz, își va depăși chiar adversarul de mâine dimineață, însă Roland Nagy avertizează: „Meciul e deschis oricărui rezultat. Întâlnim un adversar constant și, cum a zis prietenul și colegul meu Alex Pelici (n.a. antrenorul oltenilor) și ei au același prilej de a ierna pe locul 1. Sperăm într-un spectacol fotbalistic, iar la final să aducem punctele la Arad”.

„Principalul” UTA-ei se reîntâlnește cu fostul său elev în „alb-roșu”, Andrei Neagoe, unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai vâlcenilor. „Îl cunosc, are calități foarte bune calități. A lipsit o perioadă, dar acum are o formă și o dispoziție la joc. Cu siguranță, Neagoe e genul de fotbalist care poate decide o partidă, printr-o pasă finală sau o centrare bună. Sunt sigur că va fi motivat în plus că joacă cu UTA. Cam același tip de fotbalist e și Firțulescu, pe care nu l-am antrenat, dar l-am văzut jucând la Arad, însă, până la urmă, cred că forța CSM-ului este grupul și chiar antrenorul. Alex Pelici e un antrenor serios, pune mare preț pe disciplină și tocmai de aceea echipa sa este printre cele mai constante din campionat”, a adăugat Roland Nagy.

Formații probabile:

CSM Râmnicu Vâlcea: Dr. Geantă – A. Marin, Cucui, Pîrvulescu, Oct. Vasile – I. Stoica, Cl. Ștefan – Firțulescu, A. Neagoe, Ludușan – M. Staicu
UTA BD: Miron – Polgar, Al. Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Cip. Rus, Curtuiuș

Arbitri: Sebastian Colțescu – Dragoș Iliescu (ambii din Craiova), Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin). Rezervă: Marian Barbu (Făgăraș)
Observatori FRF: Gheorghe Moise (București), Sergiu Găman (Târgu Jiu)

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 18:50 Seria 2
Pe aceeași temă