Vâlcea are probleme înaintea meciului cu „U” Cluj. Doi dintre titulari sunt nevoiți să stea pe tușă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 May. 2016, 13:39 Seria 2
Vâlcea are probleme înaintea meciului cu

Deși i s-a blocat spatele la încălzirea dinaintea jocului de la Pâncota, Cătălin Pârvulescu a forțat și a jucat titular pentru CSM Râmnicu Vâlcea. Fundașul central a evoluat însă cu dureri mari la spate și a rezistat pe teren doar 30 de minute, fiind înlocuit.

„Pârvulescu va merge la un RMN, să vadă exact ce are. Eu sper să îl recuperăm rapid”, a spus antrenorul Vâlcii, Adrian Dulcea.

Mijlocașul dreapta Dragoș Firțulescu este suspendat pentrru jocul cu „U” Cluj, după gestul total necugetat de la Pâncota în care a fost eliminat după ce a ripostat după un fault și a lovit un adversar fără minge.

Nigerianul Samson Nwabueze abia și-a reluat antrenamentele după două săptămâni de pauză, cauzate de o varicelă, dar este greu de crezut că va prinde lotul sâmbătă. „În mod normal, lui Samson îi trebuie două săptămâni să revină, nu cred că poate fi pregătit sâmbăta aceasta” a mai explicat Adrian Dulcea.

Astfel, pentru postul de fundaș dreapta, singura soluție rămâne, în continuare, retragerea atacantului de bandă, Octavian Vasile.

CSM Râmnicu Vâlcea mai are doi accidentați mai vechi, care nu mai au șanse să evolueze în acest sezon. Juniorul Trabalka este operat de ligamente, în timp ce portarul Dragoș Geantă are o ruptură musculară, căruia i se adaugă un hematom imens.

Sâmbătă, de la ora 11:00, CSM joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Vâlcenii nu-și mai permit niciun pas greșit în acest final de play-out dacă vor să rămână în Liga 2. Momentan sunt pe primul loc, cu 25 de puncte, însă mai au un avans doar de patru puncte față de Olimpia, echipă care e pe locul 3 și merge la barajul de menținere în Liga 2. „U” Cluj e pe locul 4 și are 20 de puncte, iar dacă vrea să rămână în Liga 2 are nevoie urgentă de o victorie la Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 May. 2016, 13:39 Seria 2
Pe aceeași temă