Vâlcea a plecat pe avarii la Cluj. Pelici nu poate conta pe patru jucători în meciul cu Universitatea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 13:00 Seria 2
Vâlcea a plecat pe avarii la Cluj.** Pelici nu poate conta pe patru jucători în meciul cu Universitatea

Liderul Seriei a II-a a Ligii 2, CSM Râmnicu Vâlcea, a plecat marți dimineață spre Cluj-Napoca, pentru meciul de miercuri cu Universitatea Cluj, fără patru jucători titulari, deveniți indisponibili. Astfel, Rareș Cucui și Alexandru Ionescu sunt în continuare accidentați și vor mai absenta câteva săptămâni, în timp ce Octavian Vasile și Kevin Trabalka nu vor putea folosiți nici ei.

Cucui este în recuperare după o accidentare la genunchi, în timp ce Ionescu trebuie să stea o lună pe tușă, având o leziune fibrilară. După galbenul primit în jocul cu Mediaș, jucătorul de bandă dreapta Octavian Vasile este suspendat pentru cumul de cartonașe și va lipsi miercuri. În plus, juniorul Kevin Trabalka s-a accidentat și el în preziua jocului cu Mediaș, fără a apuca să debuteze. Atacantul împrumutat de la Dinamo are meniscul rupt, după o accidentare nefericită la antrenamente. Trabalka este în aceste zile în Capitală, unde efectuează un RMN pentru a vedea dacă are afectat și ligamentul.

Antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, a primit însă și vești bune, după ce Voinea și Ludușan, cu accidentări ușoare și menajați în disputa cu Mediaș, au fost recuperați și au făcut deplasarea la Cluj. „Vasile e suspendat, Trabalka e accidentat la antrenament, Ionescu e ieșit pentru o perioadă mai lungă, așteptăm să revină și Cucui. Pe lângă cei indisponibili, avem și mulți jucători la limita suspendării, iar sâmbătă avem meci greu acasă, cu Mioveniul. Ne mai trebuie minim șase-șapte puncte ca să fim în play-off”, a spus antrenorul Alexandru Pelici.

CSM este o echipă redutabilă în deplasări, acolo unde are un singur eșec în ultimele nouă partide, suferit la Brașov, scor 2-3. În schimb, alb-albaștrii au risipit puncte prețioase în Zăvoi, cu doar două victorii în ultimele cinci jocuri și acelea reușite cu FC Caransebeș și FC Bihor.

Miercuri, de la ora 15:00, CSM Râmnicu Vâcea joacă pe terenul Universității Cluj în etapa a 21-a a Ligii 2. Ambele echipe au ca obiectiv clasarea în play-off, clujenii fiind în acest moment pe locul 8 cu 30 de puncte, iar oltenii pe 1 cu 38 de puncte.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă