UTA, ultimul adversar pentru Poli? „După partida cu arădenii vom îngheța absolut orice investiție”

12 Apr. 2012, 00:13 Seria 2
UTA, ultimul adversar pentru Poli?**

Surse din anturajul echipei timișene au declarat că există posibilitatea ca partida cu UTA să nu se mai dispute, motivul principal fiind acela al refuzului lui Marian Iancu de-a mai pompa bani în echipă. Actualul încă finanțator al bănățenilor e decis totuși să înghețe definitiv și „pe bune” cheltuielile cu alb-violeții în perioada imediat următoare.

Mai exact este vorba de partida pe care elevii lui Valentin Velcea o vor susține împotriva rivalilor de la UTA, în weekendul 20-22 aprilie. Dacă Iancu va da curs intenției sale atunci alb-violeții ar putea într-adevăr să nu fie programați în campionat la această situație contribuind și o eventuală neprezentare la Turnu Severin pentru meciul de vineri. Acest lucru însă nu este luat în calcul, boss-ul bănățenilor garantând oarecum că echipa va disputa meciul cu Gaz Metan.

Pe de altă parte însă, Marian Iancu a dat asigurări că după meciul cu UTA va convoca adunarea generală a acționarilor din grupul de firme al BKP și va anunța oprirea oricărei susțineri financiare a clubului de pe Bega.

„Nu există viitor și atunci nu am ce să le promit suporterilor. Fotbalul e un fenomen tot mai slab în intensitate și mi-am dat și eu seama că sunt lucruri mult mai importante în viața de zi cu zi. Nu mai e timp să te gândești la fotbal și atunci stai să te gândești că fotbalul nu mai e un fenomen social atât de important. De aceea după partida cu arădenii vom îngheța absolut orice investiție la club, s-a văzut că e o gaură fără fund acest club” a spus Iancu.

Sursa: Banat Sport

12 Apr. 2012, 00:13 Seria 2
Pe aceeași temă