UTA, ultimul adversar pentru Poli? „După partida cu arădenii vom îngheța absolut orice investiție”

Publicat: 12 Apr. 2012, 00:13 Actualizat: 12 Apr. 2012, 00:17 Seria 2
UTA, ultimul adversar pentru Poli?  „După partida cu arădenii vom îngheța absolut orice investiție”

Surse din anturajul echipei timișene au declarat că există posibilitatea ca partida cu UTA să nu se mai dispute, motivul principal fiind acela al refuzului lui Marian Iancu de-a mai pompa bani în echipă. Actualul încă finanțator al bănățenilor e decis totuși să înghețe definitiv și „pe bune” cheltuielile cu alb-violeții în perioada imediat următoare.

Mai exact este vorba de partida pe care elevii lui Valentin Velcea o vor susține împotriva rivalilor de la UTA, în weekendul 20-22 aprilie. Dacă Iancu va da curs intenției sale atunci alb-violeții ar putea într-adevăr să nu fie programați în campionat la această situație contribuind și o eventuală neprezentare la Turnu Severin pentru meciul de vineri. Acest lucru însă nu este luat în calcul, boss-ul bănățenilor garantând oarecum că echipa va disputa meciul cu Gaz Metan.

Pe de altă parte însă, Marian Iancu a dat asigurări că după meciul cu UTA va convoca adunarea generală a acționarilor din grupul de firme al BKP și va anunța oprirea oricărei susțineri financiare a clubului de pe Bega.

„Nu există viitor și atunci nu am ce să le promit suporterilor. Fotbalul e un fenomen tot mai slab în intensitate și mi-am dat și eu seama că sunt lucruri mult mai importante în viața de zi cu zi. Nu mai e timp să te gândești la fotbal și atunci stai să te gândești că fotbalul nu mai e un fenomen social atât de important. De aceea după partida cu arădenii vom îngheța absolut orice investiție la club, s-a văzut că e o gaură fără fund acest club” a spus Iancu.

Sursa: Banat Sport

Publicat: 12 Apr. 2012, 00:13 Actualizat: 12 Apr. 2012, 00:17 Seria 2
Pe aceeași temă