UTA trebuie să angajeze un suporter pentru a îndeplini procesul de licențiere

07 Dec. 2011, 22:48 Seria 2
UTA trebuie să angajeze un suporter** pentru a îndeplini procesul de licențiere

Casa Fotbalului, respectiv sala de ședințe „Nicolae Dobrin” a găzduit luni un seminar cu ocazia căruia grupările de Liga 1 și Liga a 2-a au aflat ce au de făcut pentru a obține licența de funcționare în sezonul 2011-2012. Viorel Duru, directorul sistemului național de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal, dar alți experți în domeniu le-au expus și explicat explicat reprezentanțiilor grupărilor din primele două eșaloane criteriile de licențiere pentru viitoarea stagiune.

„Diferențele nu sunt mari față de acest campionat, doar că am fost avertizați că nu se vor mai face niciun fel de concesii pentru cluburile ce nu vor avea complet dosarul de licențiere la data solicitată. Directivele UEFA sunt clare în acest sens și vor fi respectate întocmai”, a menționat Dorin Stana, reprezentantul Campioanei Provinciei la întâlnirea de la începutul săptămânii.

Tot directorul administrativ al „alb-roșiilor” a mai ținut să precizeze că din sezonul următor, indiferent de eșalonul în care va evolua, clubul UTA va trebui să aibă un nou angajat. Acesta va proveni din rândul suporterilor și va fi responsabil cu relația club – fani – forțe de ordine și celelalte structuri responsabile cu organizarea unui meci oficial, având – totodată – responsabilități și la Federația Română de Fotbal. Numele tehnic al acestui angajat este SLO, „oficialii” grupării din Calea Aurel Vlaicu urmând să aleagă cât de curând persoana potrivită pentru ocuparea acestei funcții.

Sursa: Sport Arad

07 Dec. 2011, 22:48 Seria 2
Pe aceeași temă