UTA și Șoimii se duelează în derbiul județului Arad. Todea: „E cel mai greu meci din campionat”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 19:29 Seria 2

Liderul la zi al Seriei a II-a din liga secundă, UTA Bătrâna Doamnă, primește, sâmbătă, pe stadionul „Motorul”, vizita formației Șoimii Pâncota, într-un derby arădean al orgolilor. Partida ce contează pentru etapa a 12-a va începe de la ora 11:00 și aduce față în față două echipe despărțite de șapte puncte și opt locuri în clasament.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul secund al „Bătrănei Doamne”, Cristian Todea, a prefațat întâlnirea cu echipa pregătită de arădeanul Ionuț Popa. „Avem parte de cel mai greu meci din acest campionat. Întâlnim o echipă cu un antrenor care știe totul despre formația noastră. Poate este chiar o ambiție personală și o rivalitate din partea lor. Cu siguranță acum suntem o echipă care impune respect, care probabil va fi privită altfel față de celelalte participante în competiției și cu toții își vor lua măsuri suplimentare împotriva liderului campionatului. Pentru noi nu trebuie să fie o presiune acest loc întâi, ci o mândrie, o bucurie, să ne dea mai multă încredere și să ne dorim să rămânem acolo până la sfârșitul campionatului. Punctul forte al celor din Pâncota este Ionuț Popa  și faptul că știe mulți jucătorii de la noi, ne cunoaște și poate să pregătească echipă în așa fel încât să ne pună rezistență bună. Pentru binele fotbalului arădean, cred că cel mai bine ar fi să terminăm noi pe primul loc. Sunt jucători interesanți la Pâncota, cu experiență, au un mijloc al terenului puternic”, a spus Todea la conferința de presă de astăzi.

„Am lucrat și eu cu nea” Popică în 2002, anul promovării în Liga 1, chiar și la Motorul când eram și mai tânăr și știu ceea ce poate ca antrenor. Cred că-și dorește să o bată pe UTA, indiferent că ei își îndeplinesc sau nu obiectivul la finalul sezonului. Dar mai cred și că Mister și-ar dori ca UTA să promoveze, cum nici noi nu am avea nimic împotrivă ca Pâncota să se salveze”, a mai declarat Todea, care crede că și Roland Nagy își dorește mult o victorie împotriva mentorului său.

Rus: „Ne dorim foarte mult să reușim a cincea victorie consecutivă”

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Șoimii a fost prezent și Ciprian Rus, unul dintre golgheterii echipei UTA. „Ne așteaptă un meci foarte greu, vor fi cu siguranță multe ambiții, dar doar la nivel fotbalistic. Ne dorim foarte mult să reușim a cincea victorie consecutivă. Sperăm să avem un stadion plin, așa cum am avut parte în ultimele meciuri de pe teren propriu. Îmi doresc foarte mult să marchez, mai ales într-un meci cu atâta încărcătura cum este cel cu Pâncota, de sâmbătă, un derby al noastru, al județului. Am încredere în echipa noastră că vom lua toate cele trei puncte”, a punctat Rus, atacantul „alb-roșilor”.

Partida dintre UTA Bătrâna Doamnă și Soimii Pâncota va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la stadionul „Motorul” din Arad. Confruntarea nu va fi televizată.

Shop Construct by Rodspectra, noul sponsor de șort al „Bătrânei Doamne”

În altă ordine de idei, după Fornetti România, clubul UTA Bătrâna Doamnă a semnat în această săptămână o nouă colaborare, cu o societate comercială căreia îi va pune numele pe echipament, mai exact pe șort. „Am bucuria să vă anunț dezvoltarea colaborării cu un mai vechi partener de-al nostru, Shop Construct by Rodspectra. Compania este alături de noi de un an de zile, acum am dus parteneriatul la un alt nivel”, a dezvăluit Codru Grădinariu, directorul general al Utei, la conferința de presă.

Shop Construct by Rodspectra este lider pe piața materialelor de construcții și finisaje interioare din Arad. Compania este prezentă pe piață prin depozitele de construcții din Arad și Timișoara, dar și prin show-roomul de prezentare de pe Calea Zimandului, Grădiște.

Articol și foto de Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 19:29 Seria 2
Pe aceeași temă