UTA riscă neprogramarea

04 Aug. 2009, 12:06 Seria 2
UTA riscă** neprogramarea

 

Oficialii clubului UTA au de rezolvat, în această săptămână, cazul Radovanovic, pentru că altfel nu vor avea posibilitatea să efectueze transferuri înainte de startul campionatului, iar trupa arădeană se va trezi și neprogramată. Arădenii îi datorează atacantului sârb suma de 36,000 de euro, care reprezintă salarii pe lunile februarie, martie și aprilie. În acest sens există o decizie finală a Federației Române de Fotbal, care obligă gruparea arădeană să facă plata.

 

În mod normal, Radovanovic ar fi trebuit să primească o compensație financiară în toamna acestui an, după ce clubul arădean ar fi recuperat o despăgubire din partea unei firme de asigurări, dar Radovanovic n-a respectat acordul verbal cu UTA, a apelat la un memoriu și-a avut câștig de cauză, deoarece Bătrâna Doamnă n-a deținut documente prin care să se apere.

 

Acum, utiștii vor încerca să-i rezilieze contractul, deoarece Branko Radovanovic nu s-a prezentat la programul de pregătire și a refuzat, de două ori, să primească corespondența expediată de clubul arădean, însă noul litigiu se va derula separat de cel curent, UTA fiind nevoită indiferent de situație să plătească cei 36,000 de euro.

 

Articol scris de: Sebastian Șilcovan

04 Aug. 2009, 12:06 Seria 2
Pe aceeași temă