UTA n-are bani pentru transferuri și râvnește la… timișoreni împrumutați

27 Jul. 2009, 10:29 Seria 2
UTA n-are bani pentru transferuri și râvnește la... timișoreni împrumutați

 

UTA are asigurate fondurile necesare pentru salarii și competiție, în noul sezon, însă banii pentru transferuri care să aducă un plus de calitate lotului nu există. Până acum, lotul a fost completat cu jucători împrumutați sau liberi de contracte, excepția fiind Apostol, adus de la Minerul Lupeni, în schimbul a circa 20.000 de euro. După retragerea jucătorilor de la Gloria Arad, Bătrâna Doamnă are nevoie de câțiva fotbaliști, dar soluțiile găsite de antrenori și conducători presupun bani pe care clubul nu-i are.

 

La disperare, UTA a reluat discuțiile cu… FC Timișoara. S-a perfectat deja un acord verbal pentru mijlocașul Răzvan Riviș, care urmează să joace la Arad sub forma unui împrumut, el fiind sub contract, încă patru ani, cu Timișoara. De asemenea, au fost readuși Marius Chindriș și Florin Purece. Ei sunt legitimați la Gloria Arad, dar nu fac parte din „pachetul Sandu Ion”, dispunând de clauze prin care Atletico îi poate direcționa spre ce club dorește și momentan au fost trimiși la UTA.

 

Bomba pe care o pregătesc oficialii UTA-ei în colaborare cu autoritățile locale, care au găsit în Timișoara un om de afaceri dispus să finanțeze, ar putea să explodeze în următoarele zile. Ionuț Popa a admis că, după aducerea lui Riviș, există discuții pentru aducerea la UTA sub forma unui împrumut a portarului Zimmerman și a mijlocașului Abiodun. "Nu știu dacă vor accepta jucătorii să vină, ne-au fost propuși, există o discuție", a declarat Popa. Salariile lor ar urma să fie suportate de acel om de afaceri din Timișoara.

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

27 Jul. 2009, 10:29 Seria 2
Pe aceeași temă