UTA își asigură calificare în play-off cu o victorie la Reșița. „Ar fi bine să avem emoții, dar constructive”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Mar. 2016, 11:57 Actualizat: 11 Mar. 2016, 14:11 Seria 2
UTA își asigură calificare în play-off cu o victorie la Reșița.  „Ar fi bine să avem emoții, dar constructive”

După ce a asistat la consumarea energiilor de către contracandidate în etapa intermediară, UTA Bătrâna Doamnă are parte de o deplasare facilă în weekend. Sâmbătă dimineață (ora 11), arădenii dau piept cu una dintre formațiile deja retrogradate, care nici nu arată foarte bine în acest an.

Din cauza penalizărilor luate pe la comisiile federale, Metalul Reșița e la minus în clasament și nici nu există speranțe de ieșire de acolo din moment ce echipa a încasat 11 goluri și nu a marcat niciunul în două meciuri oficiale. Teoretic, utiștii nu ar trebui să aibă niciun fel de emoții sâmbătă, deși Cristian Todea nuanțează puțin: „Ar fi bine să avem emoții, dar constructive. Adică o dorință mare de a câștiga, și motivarea necesară pentru asta. Cu trei puncte, putem decide și matematic soarta noastră în ceea ce privește play-off-ul, având în vedere că ne mai așteaptă și victoria la „masa verde” cu Bihorul. Deși a început cu două înfrângeri, iar nivelul lor pare inferior chiar și față de turul campionatului, trebuie să rămânem concentrați și să ne găsim motivarea necesară. În astfel de meciuri, factorul motivațional este foarte important”.

În ton cu antrenorul secund al UTA-ei este și Marius Chindriș. „Este un meci pe care trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate. Nu putem rata șansa victoriei, clasamentul este foarte comasat și fiecare punct contează. Dacă vom fi destul de concentrați, ne vom întoarce acasă cu toate cele trei puncte. Un meci nu e câștigat dinainte, trebuie să fim atenți și să îl luăm în serios”, a punctat mijlocașul defensiv al „textiliștilor”.

Citește ce spune Todea despre netitularizarea lui Burlă

UTA își securizează partenerii

Altfel, începând cu partida de la Reșița, pe tricourile jucătorilor UTA-ei va apărea inscripționat numele unui nou partener. Este vorba despre „Dey Bodyguard International”, companie ce aparține unui tânăr om de afaceri arădean, Daniel Leș. „Prezența lor alături de noi ne dă garanția că facem lucrurile așa cum trebuie și că oamenii sunt interesați să vină să ajute”, a menționat Codru Grădinariu.

Totodată, directorul general al „Bătrânei Doamne” a ținut să precizeze că acest nou parteneriat nu-l exclude pe cel cu „Elite Bodyguard Team”, firma ce asigură ordinea la meciurile de pe teren propriu a echipei fanion a Aradului. „Așa cum partenerii noștrii ne sunt fideli, le răspundem cu aceeași monedă”, a adăugat Grădinariu.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Mar. 2016, 11:57 Actualizat: 11 Mar. 2016, 14:11 Seria 2
Pe aceeași temă