Unirea are meci de foc la reluarea returului. La Tărlungeni vine liderul: „Avem șase meciuri consecutive fără înfrângere și sperăm să continuăm pe această linie”

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 12:45 Seria 2
Unirea are meci de foc la reluarea returului. La Tărlungeni vine liderul:**

Unirea Tărlungeni a traversat o iarnă destul de liniștită. Chiar dacă au plecat de la echipă câțiva jucători importanți, oficialii clubului brașovean au reușit și câteva transferuri în speranța că echipa va reuși să evite retrogradarea. Astfel, la Tărlungeni au venit portarii Perianu și Mihok, dar și jucătorii Potecu, Damian, Ivan și Cocan.

„Nu am făcut transferuri spectaculoase, dar am adus jucători în care noi credem. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Așteptăm cu încredere meciul cu Vâlcea și ne dorim să debutăm cu o victorie. Sperăm să avem parte și de arbitraje corecte, nu cum s-a întâmplat în prima parte a campionatului”, a spus Kiss Iosif, președintele Unirii.

Și antrenorul Dan Bona așteaptă cu încredere primul meci oficial. „Am făcut o pregătire bună și am completat lotul pe postruile pe care le-am considerat deficitare. Avem parte de un program foarte greu în primele etape, dar acum ne concentrăm asupra meciului cu Vâlcea, o echipă foarte bună, care nu întâmplător ocupă primul loc în clasament. Avem șase meciuri consecutive în campionat fără înfrângere și sperăm să continuăm pe această linie și la meciul cu Vâlcea și să scoatem punct sau puncte din acest joc”, a declarat Dan Bona.

De cealaltă parte, Alexandru Pelici, antrenorul vâlcenilor, își pune mari speranțe că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv la Tărlungeni. „De acum se joacă pe puncte, încep meciurile oficiale. Ne-am antrenat bine, avem nevoie de rezultate. Nu ne va aștepta deloc un meci ușor la Tărlungeni. Unirea a obținut rezultate foarte bune cu Gaz Metan Mediaș sau UTA, de exemplu, formații care au ca obiectiv accederea în play-off . Adversara noastră are o echipă agresivă care se apără bine și organizat și încearcă să joace cartea contraatacului. Sperăm să fim inspirați și să obținem un rezultat pozitiv, punct sau puncte. Nu am făcut o campanie de transferuri agresivă, nu au venit decât fotbaliștii pe care îi doream și de care aveam nevoie pentru a ajuta această echipă. Sper ca tot ce am lucrat în această iarnă să se vadă în meciurile oficiale”, declara Pelici.

Înaintea jocului de sâmbătă, Unirea Tărlungeni ocupă locul 11 în Seria a II-a a Ligii 2 cu 14 puncte acumulate, în timp ce oaspeții ocupă primul loc cu 35 de puncte, la egalitate cu FCM Baia Mare. Partida dintre Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 11:00.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 12:45 Seria 2
Pe aceeași temă