„U” va juca pe Clujana

16 Jul. 2009, 17:39 Seria 2

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin a declarat, joi, că nu vor exista probleme legate de terenul pe care va juca echipa de fotbal Universitatea Cluj în sezonul viitor, întrucât proprietarii bazei sportive Clujana au înțeles situația clubului și vor continua colaborarea cu "U".

 

Moisin a declarat, într-o conferință de presă, că proprietarii bazei sportive Clujana au înțeles situția dificilă prin care trece clubul și vor continua colaborarea cu "U" Cluj.

 

Moisin a precizat că, în pofida unor informații apărute în presă, acționarul Florian Walter va rămâne alături de club.

 

"Din discuțiile purtate atât cu domnul Pușcaș, proprietarul bazei sportive Clujana, cât și cu domnul Walter, acționarul interesat de preluarea pachetului majoritar de acțiuni la U Cluj, reiese faptul că amândoi doresc să rămână alături de Universitatea, iar în perioada următoare vor purta negocieri punctuale, tehnice, legate de aspectele juridice ale contractului de colaborare între club și proprietarii bazei sportive. Cel mai important este că dorința comună există de a continua alături de Universitatea, prin urmare restul detaliilor se vor stabili la masa negocierilor, direct sau prin reprezentanți, astfel încât Universitatea să rămână să joace acolo fără nicio problemă, este garanția domnului Pușcaș că Universitatea rămâne să joace acolo", a declarat Moisin.

 

Viceprimarul a menționat că a fost virată deja suma de 1,2 milioane de lei în contul Universitatea de la noul investitor.

 

"Până în momentul de față, deși este doar acționar minoritar, domnul Walter a virat 12 miliarde de lei vechi clubului, bani din care s-au achitat salariile restante ale jucătorilor, ale personalului executiv, de asemenea și plăți urgente care trebuiau făcute către furnizorii clubului", a precizat Moisin.

 

Conform sursei citate, prima investiție de la baza Clujana va fi modernizarea gazonului, iar costurile vor fi suportate 50%-50% de către Florian Walter și de către proprietarul bazei sportive Clujana.

 

Sursă: Mediafax
 

16 Jul. 2009, 17:39 Seria 2
Pe aceeași temă