„U” Cluj, întâlnire la șantier!

12 Jan. 2009, 14:50 Seria 2

Printre utilaje care transportau ce a mai rămas din “Ion Moina” și având muncitori ca spectatori, lotul lui “U” Cluj a făcut primul antrenament din 2009.

 

“Studenții” clujeni s-au întors astăzi la pregătiri, cu gândul că vor avea de luptat nu doar cu adversarii ci și cu un buget de austeritate.

 

„Sunt optimist. Sper să facem un retur bun, în ciuda condițiilor precare. Știu că această perioadă este cea mai grea pentru fotbaliști. Nici mie nu-mi plăcea când jucam. Nu are nici Steaua bani de transferuri. Nu putem cere noi”, a declarat Gheorghe Mihali. Tehnicianul speră să aducă în zilele următoare un portar liber de contract și un preparator fizic.

 

Atacantul Viorel Sântejudean, revenit după împrumutul la Mureșul Deva a fost singura noutate, pe lângă alți cinci jucători chemați de la juniori. A lipsit în schimb Flavius Băd, spre dezamăgirea antrenorului clujenilor. „Băd m-a dezamăgit încă o dată. Este recidivist și va plăti scump. Nu știu ce explicații ar putea avea”, a declarat Mihali. Lotul Universității se va pregăti la Cluj până sâmbătă când ardelenii vor pleca într-un stagiu montan de pregătire, la Câmpulung.
 

 

Lotul prezent la reunire

 

Portar: Fărcaș, Crișan

Fundași: Ungurușan, Cordoș, Marincău, Szilagyi, Suller, Crușoveanu, Kelemen

Mijlocași: Dolha, Văscan, Bundea, Soporan, Ad. Ionescu, Feneșan, Țene, Buș, Borza, Matiș, Budean, Stan, Botiș

Atacanți: Șuteu, C. Suciu, Sântejudean

Absenți: Merlier, Edvan, M. Jovanovic, Robson, Sărmășan, C. Vădana, Fărcuța, Guda (contracte reziliate), C. Moldovan (plecat la Inter Pitești)
 

 

Articol scris de Vlad Măcicășan
Foto: Florea Nicoară
 

12 Jan. 2009, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă