„U” Cluj, corigentă la fotbal

05 Oct. 2008, 09:19 Seria 2

Veteranul Alin Paleacu a fost piaza rea a „studenților“ ieri-dimineață. Mijlocașul timișorean a trecut cu ușurință de fundașii clujeni și a marcat de două ori în poarta nefericitului Fărcaș. Fotbaliștii îndrumați de „Munti“ nu se dezmint și fentează în continuare chiar și cele mai simple reguli. Tunetele de după eșecul de la Vâlcea nu i-au trezit defel pe jucătorii lui „U“, iar aceștia s-au prezentat cu garda jos la întâlnirea cu CFR Timișoara. A profitat Jovanovic, în grafic cu promisiunea curajoasă de a marca 20 de goluri până la finele sezonului.

Iritat încă din primul minut, „bad boy“ Băd a repetat isprava din Giulești, din primăvară, când a fost eliminat pentru un fault fără minge. Doar că „U“ nu-l mai are pe Goga, iar restanțierul Paleacu a lovit decisiv cu gândul la penalty-ul ratat din etapa anterioară. Clujenii au sfârșit umiliți, cu toate că „Neamțul“ și-a forțat norocul cu cinci atacanți în careul advers. Fluierul final i-a trimis pe ardeleni spre peluză, pentru consolare, însă suporterii le-au întors spatele în ziua în care s-au lepădat de fotbal.

 

"O umilință atât de mare nu am trăit de mult. Evoluția foarte slabă și indisciplina au dus la acest rezultat dezastruos" – Dorinel Munteanu, antrenor „U“ Cluj

 

 

Cristi Jacodi

05 Oct. 2008, 09:19 Seria 2
Pe aceeași temă