Tribunalul Brașov a decis să dea un nou termen în procesul falimentului FC Brașov

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 13:08 Seria 2
Tribunalul Brașov a decis să dea** un nou termen în procesul falimentului FC Brașov

Tribunalul Brașov a decis, joi, să dea un nou termen de judecată în dosarul ce privește falimentul clubului FC Brașov.

„Soluția pe scurt: Termen de control – Verificând activitatile îndeplinite de lichidatorul/administratorul judiciar se constată următoarele: – raport de activitate prin care se solicită intrarea în faliment Se acordă termen de judecată -6.04.2016. Se citează creditorii prin BPI (nr. Buletinul procedurilor de insolovență)”, se arată în hotărârea instanței pe portalul justiției.

Administratorul judiciar al echipei FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a depus, miercuri la prânz, judecătorului sindic, cererea deschiderii procedurii de faliment a clubului brașovean. „Judecătorul sindic va analiza documentele și va lua o decizie”, a precizat administratorul judiciar al FC Brașov.

Tot ieri, avocații grupului de investitori italieni interesați de FC Brașov au depus la Tribunal mai multe documente prin care speră să anuleze decizia ședinței de marți din Adunarea Generală a Creditorilor. „Am primit împuternicire din partea investitorilor să-i pot reprezenta în fața instanței. Am depus toate actele, inclusiv oferta de cumpărare a clubului în sprijinul eliminării spectrului falimentului. Așteptăm decizia judecătorului sindic”, a declarat Gheorghe Popa, reprezentantul grupului de investitori italieni interesați de FC Brașov.

Altfel, conform surselor Monitorul Expres, ieri a mai apărut un grup de investitori interesați de preluarea clubului. Ar fi vorba de un grup de oameni de afaceri din Germania, iar intermediar ar fi soția lui Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Stelei. Aceasta este așteptată astăzi în țară, iar vineri se pot demara discuțiile. „Sunt două grupuri de investitori din străinătate care vor să ajute echipa. Cel mai probabil, reprezentanții celui de-al doilea grup de investitori vor veni vineri la discuții la Brașov”, a declarat Romeo Pașcu, președintele onorific al FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 13:08 Seria 2
Pe aceeași temă