„Trebuie să începem bine, altfel ne va fi greu”

04 Sep. 2012, 15:42 Seria 2

Internaționalul de juniori Bogdan Vătăjelu speră ca echipa sa să debuteze în noul sezon cu un rezultat pozitiv sâmbătă, în jocul de la Pitești, cu FC Argeș.

„Este important să câștigăm, să începem cu dreptul, altfel ne va fi greu, dar eu sper să iasă bine. Față de sezonul trecut, cred că suntem o echipă mai închegată, avem cel puțin un an de când jucăm împreună. Am stat în prima etapă, suntem odihniți, trebuie să facem un joc bun la Pitești. Sper să avem și puțină baftă, anul trecut am avut multe ghinioane, trebuie să scăpăm de ele. Din ce am înțeles, obiectivul este locurile 1-6, sper să îl putem îndeplini”.

Vâlceanul recunoaște că echipa este afectată de plecarea fostului tehnician, Alin Artimon. „Este adevărat că ne-a afectat puțin plecarea domnului Artimon, dar asta este situația, trebuie să trecem peste, la o echipă de fotbal apar mereu schimbări. Din ce am văzut în această săptămână, și noul tehnician, Schumacher este un antrenor foarte bun. Este tânăr, a jucat la un nivel înalt, este exact ce ne trebuie nouă, care suntem o echipă foarte tânără, sper ca el să aibă rezultate bune și să rămână cât mai mult timp aici”.

Deținut în copropietate de CSM și Steaua, Vătăjelu are 19 ani și speră să facă cât mai curând pasul spre primul eșalon. „Ca orice jucător, îmi doresc să fac cât mai curând pasul spre Liga I, eu mă simt pregătit. Este important acum să joc bine, să îmi fac datoria la CSM, iar anul viitor, sau poate chiar la iarnă, poate va veni și un transfer. Mi-ar plăcea să revin la Steaua, dar știu că este foarte greu. Deocamdată, eu nu știu de nicio ofertă pentru mine, dacă au fost ceva discuții, au fost cu patronul”.

Fundașul stânga spune că nu l-a suprins victoria Damilei din prima etapă, cu FCM Tg.Mureș. „Cred că au făcut multe transferuri bune, s-au întărit și au făcut și o pregătire bună, așa că nu este nicio surpriză că au bătut pe FCM Tg.Mureș. Mă bucur pentru Damila, noi suntem prieteni cu jucătorii de acolo, nu există nicio rivalitate, vom fi dușmani doar la meciul direct”.

Articol scris de Adi Georgescu

04 Sep. 2012, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă