Totul sau nimic în Trivale

04 May. 2012, 16:20 Seria 2
Totul sau nimic** în Trivale

Cu un moral bun după victoria categorică de pe teren propriu cu Mureșul Deva, aluminiștii vor întâlni sâmbătă, în deplasare, FC Argeș.

Ca să nu piardă contactul cu formația clasată pe ultima treaptă a podiumului, Alro Slatina are doar varianta victorie în Trivale. Duelurile slătinenilor cu FC Argeș au avut tot timpul un iz special și au angrenat în joc orgolii și ambiții. Ajutați de jocul rezultatelor, fotbaliștii lui Sorin Cârțu sunt din nou în fața unui meci decisiv.

Elevii tehnicianului Viorel Dumitrescu vor să iasă din pasa proastă, pentru că vin după egalul obținut pe teren propriu cu CSM Rm. Vâlcea și înfrângerea din deplasare cu FC Bihor. În partida tur, Alro Slatina a câștigat pe teren propriu disputa cu piteștenii, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Ionuț Stancu. Oficialii aluminiști nu au dorit să facă niciun fel de declarații asupra partidei cu FC Argeș, care se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Dulcea: „Alro își joacă ultima șansă la Pitești”

Fostul atacant de la Alro, Adrian Dulcea, care a evoluat un an pentru gruparea slătineană, speră la un rezultat pozitiv în duelul cu aluminiștii. Dulcea spune că meciul cu Alro nu este special pentru el, ci unul simplu de campionat în care vrea să câștige cele trei puncte.

„Avem meci cu Alro, un duel de campionat, cu o echipă care vrea să promoveze. Alro își joacă ultima șansă la Pitești, dar FC Argeș este favorită, pentru că joacă în Trivale. Am jucat un an la Alro, iar în returul de campionat am marcat 5-6 goluri. Alro s-a schimbat. Are jucători cu ștate vechi în Liga I, nu se pune baza pe jucătorii tineri, ci pe cei cu experiență. Este o echipă care nu a avut constanță, sper să nu o facă în meciul de la Pitești. Dacă Slatina se gândește la promovare și noi ne gândim, mai ales că Alro este la două puncte sub noi. Trebuie să vorbească rezultatele și apoi să apară povestea asta cu promovarea. Noi încercăm să câștigăm fiecare meci, rămâne de văzut dacă se va putea promova de pe locul al treilea. Nu se cunoaște la acest moment situația celor două echipe din fruntea clasamentului, care au un avans de 9-10 puncte”, a spus Dulcea.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: photochic.ro

04 May. 2012, 16:20 Seria 2
Pe aceeași temă