Todea consideră că miza meciul cu FC Brașov e mai mare de 6 puncte: „Dacă batem, suntem în play-off”

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 16:03 Seria 2
Todea consideră că miza meciul cu FC Brașov e mai mare de 6 puncte:**

În debutul conferinței de presă de miercuri, Codru Grădinariu remarca faptul că UTA debutează în noul an împotriva unui adversar foarte bun, iar: „În opinia mea, e un meci de 6 puncte, sunt nerăndători să începem”.

Cristian Todea a plusat puțin față de directorul gerenaral al „alb-roșiilor”. „După mine, miza meciului e mai mare de 6 puncte. Sau cel puțin șansele noastre pentru a ne îndeplini obiectivul devin foarte mari. De fapt, eu cred că dacă batem Brașovul suntem în play-off. Ne-am propus să ajungem cât mai repede acolo, iar apoi să luăm fiecare meci în parte. În play-off și starea terenului va fi mai bună, o să avem parte de adversari de calibru în fiecare etapă,. Pntru suporterii noștri va fi ceva frumos, mai ales că în sezonul regulat nu mai jucăm decât de două ori în fața lor”, a punctat antrenorul secund al UTA-ei.

Și obiectivul Brașovului coincide cu cel al arădenilor, cu mențiunea că formația din orașul de sub Tâmpa vorbește pe șleau și de promovare. „Vom debuta la Arad contra unui adversar dificil, o echipă bună care în această iarnă a făcut un singur transfer, asta înseamnă că se vor baza pe lotul din turul campionatului. Ei mizează pe omogenitatea, iar noi și pe câțiva jucători pe care am reușit să-i aducem în această iarnă. Obiectivul lui FC Brașov rămîne în primă fază acela de a prinde play-off-ul, iar apoi acela de a promova în Liga I. Supoterii trebuie să fie lângă echipă, mai ales că trecem prin momente dificile. Chiar dacă distanța pînă la Arad este destul de mare eu sunt convins că suporterii vor fi alături de echipă și la meciul de sâmbătă. Este foarte important să avem sprijinul fanilor, care ne pot ajuta să ne îndeplinim obietivul”, a spus și Mihai Stere în conferința de presă de dinaintea meciului cu UTA.

UTA Bătrâna Doamnă – FC Brașov, meci ce contează pentru etapa a 19-a a Ligii 2, e programat să se dispute sâmbătă, de la ora 11:30, pe Stadionul „Motorul” din Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă