Timofte a plecat din nou în Portugalia: „Sunt aici în primul rând pentru a convinge un sponsor”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 17:03 Seria 2
Timofte a plecat din nou în Portugalia:**

Managerul sportiv al lui ACS Poli a plecat în Portugalia pentru câteva zile. Ion Timofte, care negociase în vară sosirea unui sponsor din străinătate la echipa timișoreană, a spus că în discuție s-ar putea afla și un nou jucător. Alb-negrii și-au stricat în ultimele două meciuri startul de sezon după ce au ieșit din Cupa României și au cedat apoi la Vâlcea în Liga a II-a.

Timofte a revenit pe tărâm lusitan după călătoria de afaceri făcută la începutul verii. Atunci, conducătorul lui ACS Poli susținea că se află în discuții avansate cu un potențial investitor. „Sunt aici în primul rând pentru a convinge un sponsor, dar poate fi vorba și despre aducerea unui jucător. Când voi avea vești certe, vă voi anunța”, a declarat Ion Timofte la Radio Timișoara.

Fostul internațional a dorit să aducă mai mulți jucători din Portugalia. Până la urmă la ACS Poli au sosit doi jucători care au trecut prin „Liga Sagres”, Carlos Eduardo și Pedro Henrique, însă ultimul nu a primit încă dreptul de joc din cauze birocratice. Timișorenii l-au avut în pregătire și pe Sana Camara, „suflat” până la urmă de Sporting Braga.

„Tim”, dezamăgit mai mult de jocul de la Pâncota

Deși obiectivul principal al lui ACS Poli e promovarea, Ion Timofte s-a arătat mai dezamăgit de întorsătura de situație de la Pâncota din Cupa României, unde echipa bănățeană a cedat cu 2-3 după ce a avut 2-0 pe tabelă. „Pe mine mă doare mai mult înfrângerea de la Pâncota, nu atât pentru că am ieșit din Cupă, ci prin felul în care am ieșit. Am condus 2-0 până în minutul 70 după care au urmat vreo 7-8 minute de rătăcire, să spun așa, deși am jucat vreo 17 minute și cu om în plus”, a mai spus Timofte pentru aceeași sursă.

ACS Poli a suferit la Vâlcea și prima înfrângere din campionat, scor 0-1 cu CSM. Timișorenii au șase puncte după trei runde și ocupă locul 3 în clasament.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă