Țicleanu infirmă zvonurile că a ajuns la un acord cu CSU Craiova! Pelici, favorit să-i ia locul la FC Brașov

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 16:50 Seria 2
Țicleanu infirmă zvonurile că a ajuns la un acord cu CSU Craiova!** Pelici, favorit să-i ia locul la FC Brașov

Tehnicianul Aurel Țicleanu a anunțat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1, că pune capăt colaborării cu FC Brașov.

„Acesta este ultimul meu meci la FC Brașov. Vă mulțumesc”, a spus Țicleanu la finalul conferinței de presă.

Se pare că la finalul meciului, Țicleanu a avut o discuție mai dură cu Ioan Neculaie, care i-a reprosat antrenorului mai multe decizii legate de primul 11, dar și de schimbarile făcute. „Asta e viața la patron. Pur și simplu mi-a spus că sunt liber! Nu mi-am dat eu demisia. Aștept să văd ce se întâmplă, duminică mă duc la antrenament, pentru că nu vreaz să mă trezesc și cu vreo amendă”, a declarat Țicleanu, care a infirmat zvonurile ca ar fi ajuns la un acord cu CS Universitatea Craiova. „Nici vorbă de așa ceva”.

Până la numirea unui alt antrenor de pregătirea echipei se va ocupa Robert Ilyeș. Pe lista celor de la FC Brașov se află Alexandru Pelici, care a antrenat ultima oară pe Metalul Reșița în liga a 2-a, dar nu ar fi exclusă și o revenire a lui Adrian Szabo.

Țicleanu era antrenorul echipei brașovene din 19 august. Formația FC Brașov a terminat la egalitate partida disputată sîmbătă, pe teren propriu cu echipa FC Vaslui, scor 1-1 (1-1), în etapa a opta a Ligii I. Golurile au fost marcate de Surdu ’42 pentru FC Brașov și Antal ’12 (penalti) pentru FC Vaslui.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă