Tibi Csik rămâne la Olimpia: „Mă ocup de toate echipele, de la seniori la copii, de scouting, organizare”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 20:00 Seria 2
Tibi Csik rămâne la Olimpia:**

Schimbat la începutul acestei săptămâni din funcția de antrenor principal, Tibi Csik pare tentat să accepte oferta venită din partea conducătorilor Olimpiei și să devină director tehnic.

„Ne-am întâlnit miercuri după amiaza cu cei din conducere și mi-au propus să preiau funcția de director tehnic. Ar urma să mă ocup de toate echipele, de la seniori la copii, de scouting, organizare. N-aș spune nu acestei noi provocări” a declarat Tibi Csik.

Acesta recunoaște însă că nu se aștepta să fie înlocuit la aproape o lună de la finalul campionatului. „Mi-e și greu să găsesc acum o echipă pe care s-o antrenez, sigur că era mai bine dacă știam imediat după ultimul meci. Dar iubesc Olimpia și încerc să ajut echipa și din această nouă postură” a mai spus Csik, care a încercat să caute o explicație pentru schimbările de la echipă. „Nimeni nu e bătut în cuie, eu am făcut tot ce am putut ca Olimpia să-și îndeplinească obiectivele. Vom vedea dacă era nevoie de acest șoc” a continuat fostul antrenor al galben-albaștrilor. 

Csik a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținere. „Mereu i-am simțit aproape și când ne-a fost mai greu. Sunt sătmărean și era firesc ca în mare parte cei care au venit la stadion să știe că muncim cu mult suflet pentru clubul fanion” a încheiat Csik.

Altfel, fostul secund al lui Tibi Csik, Mircea Bolba ar urma să se ocupe din nou de echipa a 2-a, în vreme ce secundul noului antrenor principal, Cosmin Bodea, va fi cel mai probabil Ciprian Lupuț, fost fundaș la Olimpia în urmă cu mai bine de 10 ani.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 20:00 Seria 2
Pe aceeași temă