Tibi Csik rămâne la Olimpia: „Mă ocup de toate echipele, de la seniori la copii, de scouting, organizare”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jul. 2014, 20:00 Actualizat: 05 Jul. 2014, 20:00 Seria 2
Tibi Csik rămâne la Olimpia:  „Mă ocup de toate echipele, de la seniori la copii, de scouting, organizare”

Schimbat la începutul acestei săptămâni din funcția de antrenor principal, Tibi Csik pare tentat să accepte oferta venită din partea conducătorilor Olimpiei și să devină director tehnic.

„Ne-am întâlnit miercuri după amiaza cu cei din conducere și mi-au propus să preiau funcția de director tehnic. Ar urma să mă ocup de toate echipele, de la seniori la copii, de scouting, organizare. N-aș spune nu acestei noi provocări” a declarat Tibi Csik.

Acesta recunoaște însă că nu se aștepta să fie înlocuit la aproape o lună de la finalul campionatului. „Mi-e și greu să găsesc acum o echipă pe care s-o antrenez, sigur că era mai bine dacă știam imediat după ultimul meci. Dar iubesc Olimpia și încerc să ajut echipa și din această nouă postură” a mai spus Csik, care a încercat să caute o explicație pentru schimbările de la echipă. „Nimeni nu e bătut în cuie, eu am făcut tot ce am putut ca Olimpia să-și îndeplinească obiectivele. Vom vedea dacă era nevoie de acest șoc” a continuat fostul antrenor al galben-albaștrilor. 

Csik a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținere. „Mereu i-am simțit aproape și când ne-a fost mai greu. Sunt sătmărean și era firesc ca în mare parte cei care au venit la stadion să știe că muncim cu mult suflet pentru clubul fanion” a încheiat Csik.

Altfel, fostul secund al lui Tibi Csik, Mircea Bolba ar urma să se ocupe din nou de echipa a 2-a, în vreme ce secundul noului antrenor principal, Cosmin Bodea, va fi cel mai probabil Ciprian Lupuț, fost fundaș la Olimpia în urmă cu mai bine de 10 ani.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jul. 2014, 20:00 Actualizat: 05 Jul. 2014, 20:00 Seria 2
Pe aceeași temă