Târgu Mureș – UTA, „duel” între amici și foști colegi

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 21:03 Seria 2
Târgu Mureș - UTA,** „duel

Mare favorită la promovarea în Liga 1 din seria de Vest, FCM Târgu Mureș a avut un sezon dezamăgitor. Echipa transilvăneană a și schimbat doi antrenori (chiar trei dacă-l punem la socoteală pe Pelici care a efectuat pregătirea de vară), de echipă urmând să se ocupe până în vară Cristian Coroian. Fostul atacant al Bistriței l-a înlocuit pe Mircea Cojocaru la finalul lunii aprilie, iar schimbarea pare de bun augur din moment ce „portocaliii” au câștigat ultimele meciuri de caampionat: 3-1 cu FC Maramureș și 2-1 cu FC Bihor.

Miercuri, în etapa intermediară, târgumureșenii o găzduiesc pe UTA, iar Coroian (foto) se reîntâlnește cu fostul său coleg de la Universitatea Cluj (1996) și Gloria Bistrița (1998), Adrian Falub. „Mă bucură revederea, mai ales că-l consider un amic pe Adi. Am mai băut câte o cafea în ultimii ani când ne-am întâlnit în Cluj, îl consider un antrenor bun, preocupat foarte mult de meseria sa. Are deja multe rezultate excelente ca antrenor, experiența este de partea sa, însă asta nu înseamnă că mă tem de el. Îl respect, asta e cu totul altceva”, ne-a mărturisit noul „principal” FCM-ului.

Și Adrian Falub confirmă relația de amiciție cu fostul său coleg, cu care a  mai stat din când în când de vorbă în ultimii ani. „Nu cunosc deloc evoluția lui Cristi ca antrenor. Ca jucător și om e ok, acum e timpul să ne întâlnim și ca adversari pe băncile tehnice ale echipei noastre. Probabil, ambilor ne-ar fi plăcut ca echipele noastre să fie mai bine clasate, să aibă mai multe șanse la promovare, dar miza e și așa important”, a precizat și tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Dar, Coroian va schimba câteva cuvinte și cu Radu Mărginean, căpitan al UTA-ei cu Argeșul în lipsa lui Gligor. Cei doi au mâncat o pâine tot la Gloria Bistrița sezoane bune, fiind printre componenții de bază ai formației lui Jean Pădureanu în Liga 1.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 21:03 Seria 2
Pe aceeași temă