„Tănase nu este o mare pierdere!”

09 Aug. 2009, 12:01 Seria 2

 

Antrenorul echipei FC Argeș, Ionuț Badea, a declarat că transferul lui Cristian Tănase la Steaua este unul benefic pentru jucător și îl va ajuta să se mențină la echipa națională. Datorită transferului lui Dodel în Ghencea, tehnicianul alb – violet este de părere că Tănase își va păstra potențialul maxim pe care l-a arătat în sezonul trecut.


„Din punctul meu de vedere, ca antrenor, este un lucru benefic pentru că probabil el din Liga a II-a el nu ar mai fi ajuns la potențialul maxim pe care l-a arătat campionatul trecut, potențial care a culminat cu selecționarea la echipa națională și evoluțiile lui bune acolo. Mă bucur pentru acest transfer. Este foarte bine că s-a realizat. Sper ca în continuare el să meargă în cupele europene cu Steaua, să meargă cu echipa națională în prelimiarii și să câștige cât poate de mult..“, a declarat Badea.

 

Tehnicianul argeșean e de părere că Tănase nu este o pierdere foarte mare și că echipa are destule soluțiipentru a face uitată plecarea lui.

 

„La ora actuală nu pot spune că este o pierdere foarte mare pentru că sunt și alți jucători care vin din spate. Este important pentru ei să înțeleagă că au o șansă și de ce nu, să calce pe urmele lui Tănase și mă refer aici la echipa națională. Sunt jucători cu calități care îl pot suplini pe Tănase, gen Cătălin Doman, Adrian Voicu sau Boboacă, jucători care vin tare din spate.“, e de părere tehnicianul.

 

Ionuț Badea este bucuros că jucătorul i-a ascultat indicațiile atâta timp cât a fost sub comanda sa, fapt pentru care a avut posibilitatea să joace foarte multe meciuri pentru echipa lui de club.

 

”FC Argeș este clubul care l-a format pe Tănase. Eu doar am avut privilegiul să lucrez cu un jucător cu calitățile lui. Mă bucur că el a înțeles mai multe lucruri pe care i le-am cerut și pe care i le-am explicat. Probabil și din acest motiv a reușit să joace atâtea meciuri pentru echipa lui de club.“, a mai adăugat fostul antrenor al lui Tănase. 

 

În prezent nu mai există nicio ofertă concretă pentru vreun alt jucător de la FC Argeș, astfel că Badea și-a fixat ca obiectiv promovarea imediată.


„Deocamdată nu există alte oferte. Din ce știu eu nu sunt oferte concrete pentru niciun alt jucător. Obiectul echipei FC Argeș rămâne în continuare promovarea în Liga I.“, a încheiat Ionuț Badea.

 

Sursa: violafans.net

09 Aug. 2009, 12:01 Seria 2
Pe aceeași temă