„Sunt jucător de moral, vreau să ajut din primul minut”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 17:01 Seria 2

Atacantul grupării FC Olt Slatina, Alex Marin, spune că statutul de rezervă l-a demoralizat. „Vârful” masiv, sosit în vară de la CS Turnu Severin, consideră că nu i s-a acordat încredere, fiind utilizat puține minute. Atacantul are un gol în tricoul grupării slătinene, punctând pe tabelă cu CS Mioveni (1-1), când a evoluat titular.

Transferat în vară de la CS Turnu Severin, atacantul Alex Marin nu a reușit să se impună în primul unsprezece, bifând puține minute în tricoul celor de la FC Olt Slatina.

„Vârful” este dezamăgit, însă speră în continuare că va primi șansa de a demonstra.

„Am venit aici să joc, nu să stau rezervă. Mi s-a dat șansă în meciul cu CS Mioveni, am jucat titular, am dat gol, dar am fost scos. Antrenorul decide, eu mă pregătesc în continuare. Sunt un jucător de moral, vreau să ajut echipa din primul minut, dacă intru la 1-0, 2-0 pentru adversar, ce pot să mai fac? Nu mi s-a dat încredere, poate nu îmi priește în Oltenia, singurul antrenor care a crezut în mine a fost Schumacher, am marcat opt goluri la Juventus. Mă antrenez în continuare, sper să intru pe teren să îmi fac treaba”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin, jucător ce are aproximativ 200 de minute în cele nouă meciuri.

„Publicul trebuie să ne ajute în aceste momente”

Atacantul grupării FC Olt Slatina, Alex Marin, spune că aportul publicului contează în aceste momente dificile. „Publicul este dezamăgit, sperăm să ne ajute în momentele acestea dificile, pentru că la greu se văd caracterele, lumea trebuie să ne încurajeze. Nu am venit să pierd, am venit să joc, să câștig bani. Nu cred că ne vom bate la retrogradare, suntem acolo, dar suntem într-o perioadă nefastă fizic, psihic, fizic mai puțin pentru că ne pregătim la fel de bine, nu știu ce se întâmplă, din păcate nu reușim să înscriem, pentru că jocul a fost bun. Ne așteaptă meciul cu Luceafărul Oradea, un meci pe care trebuie să-l câștigăm”, a mai spus Marin.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 17:01 Seria 2
Pe aceeași temă