„Sunt imbecili”

Liga2.ro 15 Feb. 2009, 10:34 Seria 2

Conducerea de la „U” e împărțită în două tabere, una în favoarea revenirii lui Dorinel, alta care nu mai vrea să audă de Munteanu.

„Dorinel se autopropune la «U»!”, e atacat „Neamțul“ de o parte a actualei conduceri a „șepcilor roșii”, care nu agreează reîntoarcea sa la Cluj. Din Germania, Dorinel scoate și el baioneta. „Cine mă acuză că mă cer la «U» e un imbecil. N-am spus că nu vreau să revin la Universitatea, dar ce am vorbit eu cu Dorin Rotar (n.r. – jurist Oncos) erau doar simple discuții, fără a avea ceva concret. Cine mă atacă acum vrea să-și facă imagine pe spatele meu, mai ales că ia bani de la «U» fără să facă altceva decât să dea din gură!”, își revarsă furia Munteanu. „Neamțul“ e iritat că detaliile din contractul său au fost dezvăluite. Când a semnat cu „U“ el primea 180.000 de euro salariu, chirie pentru casă în valoare de 24.000 de euro anual, o mașină de 34.000 de euro cumpărată de club și decontarea biletelor de avion, în valoare de 20.000 de euro pe an! „Eu justific prin munca mea și prin rezultate banii pe care-i primesc. Oricum, e incredibil că de la un club sunt date în presă cifre care normal sunt confidențiale”, își încheie tirada Munteanu.

Război Limoniu – Munteanu

Cel vizat de acuzele lui Munteanu e chiar administratorul delegat al lui „U“, Ion Mărginean. Între cei doi contrele au apărut încă de când Dorinel era la Cluj. Niciunul nu-l suportă pe celălalt, iar o eventuală întoarcere a „Neamțului“ ar duce și la îndepărtarea lui Limoniu. „Neamțul” îl bănuie pe Mărginean că a instigat fanii să-l înjure la amicalele cu Dejul și Arieșul.

Articol scris de Cristian Cucolaș

Liga2.ro 15 Feb. 2009, 10:34 Seria 2
Pe aceeași temă