„Sunt gata să rămân la UTA cu condiția de a avea un plan bine pus la punct”

13 Jun. 2012, 15:35 Seria 2

La finalul confruntării cu FC Argeș, antrenorul „alb-roșiilor” spunea că va reveni peste doar câteva zile la Arad, pentru a discuta cu Giovanni Catanzariti condițiile prelungirii contractului la UTA, pe baza unui proiect serios având ca finalitate promovarea la finalul sezonului viitor. Însă, Adrian Falub se bucură încă de vacanță acasă, în sânul familiei și asta pentru că președintele „alb-roșiilor” nu are noutăți pentru el.

„Am vorbim mereu cu președintele la telefon, însă nimic concret legat de viitor. El știe punctul meu de vedere, cunoaște foarte bine poziția mea, cum o cunosc deja și arădenii prin intermediul presei. Sunt gata să rămân la UTA cu condiția de a avea un plan bine pus la punct, un proiect serios, în așa fel încât să atacăm cu toată convingerea promovarea în Liga 1. De aceea, astăzi, UTA este încă prioritatea mea și sunt convins că bazându-ne pe trei-patru întăriri importante ne putem atinge obiectivul pentru campionatul ce urmează. Am înțeles și importanța alegerilor locale în noul proiect UTA, dar mi-ar plăcea ca până la finalul acestei săptămâni să am un răspuns concret de la conducerea clubului. Am mai avut contacte și cu alte cluburi, dar la ora actuală nu iau în calcul decât o posibilă ofertă de la Arad”, ne-a mărturisit tehnicianul „textiliștilor”, aflat și el la final de contract.

Chestionat asupra plecării lui Ignea la Pandurii Târgu Jiu, dar a și a riscului ca „Bătrâna Doamnă” să mai piardă și alți fotbaliști în cazul în care incertitudinea persistă, Adrian Falub a precizat: „E păcat că am pierdut un fotbalist ca Ignea, era o piesă importantă pentru noi. UTA l-a slefuit, însă alții vor profita de maturitatea sa. Nu sunt mulți mijlocași în România de calitatea lui Ignea, dar acum nu mai avem ce face. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem, sperăm să nu mai pierdem și alți fotbaliști din nucleul de bază. Eu zic că până la finalul săptămânii, lucrurile se vor clarifica și atunci se va știi exact pe cine se baza UTA în sezonul următor”.

Deși a recunoscut încă de acum o lună că are câteva ținte pentru întărirea lotului „textilist”, fostul fundaș spune că nu a luat legătura cu nimeni, atâta timp cât – deocamdată – nu știe ce poate să le ofere.

Sursa: Sport Arad

13 Jun. 2012, 15:35 Seria 2
Pe aceeași temă