Suciu, luat în vizor

Vlad MĂCICĂȘAN 26 Mar. 2009, 13:04 Seria 2
Suciu, luat în vizor

Atacantul Ciprian Suciu nu a evoluat decât în partida cu Internațional Curtea de Argeș, în acest retur. Suficient însă pentru a-l dezamăgi pe Gică Mihali. Tehnicianul este nemulțumit de felul în care se pregătește jucătorul și i-a reproșat în mai multe rânduri că nu pune „osul” la antrenamente. Pentru a-i da o lecție, Mihali nu l-a convocat pentru partida cu Liberty, dar nici această pedeapsă nu l-a impulsionat pe Ciprian Suciu. Mihali a răbufnit în această săptămână, când jucătorul i-a spus că are contractură și nu se poate antrena. „Nu s-a antrenat două zile. Mi-a spus că are contractură și i-am trasmis că este ieșit din cărți pentru jocul cu ACU”, spune Mihali, care nu va putea conta sâmbătă nici pe Bundea. Antrenorul îl bănuiește pe atacant că nu este atât de accidentat pe cât susține și vrea să introducă o nouă regulă în vestiarul „șepcilor” „M-a supărat acest lucru. Oricum sunt supărat pe el de mai mult timp. De acum înainte însă cei care nu se antrenează două zile, la începutul săptămânii nu mai joacă. Nu se poate să nu te pregătești și să vi sâmbătă să-mi spui că vrei să joci”, a decis tehnicianul clujenilor.

„Suciu a avut câteva probleme medicale. A avut un hematom la degetul mare de la picior și în ultimele zile a suferit de o contractură. Acum este apt de joc”
Dragoș Vălean, medic „U” Cluj
 

Fărcaș titular, Costaș nu disperă
Gafele lui Fărcaș au fost repede uitate de Gică Mihali. „I-am arătat casetele și i-am spus unde a greșit. Eu cred că este problemă de concentrare la el. Va fi titular însă pentru că cel mai bun lucru care poate fi făcut acum este să primească încredere”, a declarat Mihali. Rezerva Bogdan Costaș așteaptă și el o șansă. „Merit să joc și sunt convins că voi primi și eu o șansă. Eu am răbdare”, a declarat Costaș.

 

Vlad MĂCICĂȘAN 26 Mar. 2009, 13:04 Seria 2
Pe aceeași temă