Stoianof, dorit la Curtea de Argeș

05 Jan. 2009, 16:41 Seria 2
Stoianof, dorit la Curtea de Argeș

Atacantul Universității Craiova, Ovidiu Stoianof, care a marcat un singur gol în turul de campionat, în meciul de la Urziceni, scor 2-1 pentru Știința, a discutat cu Adrian Mititelu înainte de Revelion, susținând că vrea să joace titular.

Mititelu a hotărât ca Stoianof să-și caute altă echipă, iar Ștefan Stoica, antrenorul lui Internațional Curtea de Argeș, care a făcut Revelionul cu patronul Universității, s-a și arătat interesat de serviciile atacantului de 23 de ani.

 

„Este adevărat că suntem interesați de Ovidiu Stoianof. Acum să vedem dacă se înțeleg cluburile, noi am vrea să-l cumpărăm, nu să-l luăm cu împrumut”, a declarat Ștefan Stoica.

 

Benone Lazăr, finanțatorul echipei Internațional Pitești, s-a înțeles cu jucătorul, urmând ca în această perioadă să se negocieze cu Universitatea Craiova prețul transferului.

„Am avut o discuție cu Adrian Mititelu și i-am spus că îmi doresc să joc. Este posibilă varianta plecării mele la Internațional Pitești, dar până nu e sigur nu are rost să vorbesc. Știu că mă vrea Ștefan Stoica, însă rămâne de văzut. Eu am tot fost împrumutat prin liga a II-a, dar cel mai mult mă bucur că am reușit să înscriu, să sparg gheața în Liga I. Am jucat puțin în turul de campionat, doar 8 meciuri, așa că e mai bine să am meciuri”, a spus Stoianof.

Articol scris de Narcis DREJAN

05 Jan. 2009, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă