„Stegarii” și visul Ligii 1. „Dacă intrăm în play-off, 80-90 la sută avem șanse să promovăm”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2016, 09:45 Seria 2

Invitat luni seara la emisiunea Divizia Locală, la Digi 24 Brașov, președintele interimar al CA al FC Brașov, Gheorghe Popa, nu a adus noutăți pentru suflarea „stegară”. O sinteză a declarațiilor medicului Gheorghe Popa ar fi că FC Brașov traversează o situație dificilă, apoi că sunt speranțe că Tribunalul va da un nou termen în procesul intrării în faliment, asta după ce ICIM-ul a devenit principalul creditor al clubului, că sunt bani doar pentru organizarea meciurilor până la finalul acestui sezon, dar și că interesul italienilor pentru preluarea clubului a rămas în picioare. Despre plata salariilor jucătorilor… poate în viitor, de planul de reorganizare nimic concret, dar la final oficialul lui FC Brașov a încheiat pe un ton mai mult decât optimist. „Dacă intrăm în play-off, 80-90 la sută avem șanse să promovăm!”.

Infirmerie plină la FC Brașov

În ultima etapă a sezonului regulat, „stegarii” au un meci de totul sau nimic cu Șoimii Pâncota. Pentru acest joc decisiv pentru accederea în play-off, antrenorul Adrian Szabo se confruntă cu mari probleme de lot. Pe lângă mai vechi accidentați Poverlovici, Bruno Madeira, Vlad Munteanu sau Livan, în meciul de la Vâlcea s-au accidentat și Negotei și Buga. Faptul că jucătorii nu au dezarmat și continuă lupta pentru play-off nu a rămas fără ecou în rândul suporterilor. Fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare unde și-au manifestat intenția ca la meciul cu Șoimii Pâncota să strângă bani pentru fotbaliști! „Fiecare suporter care dorește poate dona o sumă de bani pentru echipa noastră de suflet. Jucătorii și-au făcut datoria în aceste condiții grele, este timpul să-i ajutăm și noi. Haideți la meciul cu Șoimii Pâncota, băieții au nevoie de noi”, este mesajul fanilor.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Șoimii

La solicitarea suporterilor, oficialii lui FC Brașov au decis să pună în vânzare mai repede biletele pentru meciul cu Șoimii, ultimul din sezonul regulat.
Prețul biletelor a rămas neschimbat: 5 lei la peluză, tribuna I și a II-a, 10 lei la sectoarele acoperite și 50 de lei la tribuna oficială. Biletele se pot achiziționa până sâmbătă de la magazinul oficial al clubului situat pe aleea pietonală din Complexul Carrefour.

Meciul FC Brașov – Șoimii Pâncota, contând pentru etapa a 26-a din Seria a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.

Piroș are planuri mari la Brașov

Șoimii Pâncota, adversara „stegarilor” în meciul de sâmbătă, vine la Brașov cu un nou antrenor, după ce Ionuț Popa și-a pus în cap jucătorii la finalul meciului pierdut, etapa trecută, cu UTA. Alegerea lui Pavel Piroș, președintele celor de la Șoimii, pentru postul de antrenor principal este Zsolt Muzsnay, tehnician care va debuta în meciul de la Brașov. „Am avut discuții cu 4-5 antrenori și sper că am tras cartea câștigătoare cu Zsolt Muzsnay. Ne pregătim în condițiile cele mai bune pentru meciul cu FC Brașov. Ionuț Popa șe simte trădat. Și eu am simțit asta la meciul cu UTA, dar trebuie să avem tăria să trecem peste. Vom lua niște măsuri, dar trebuie să avem și probe. Sunt doar speculații … Pentru mine, vorbele sunt de prisos, dacă nu batem la Brașov încep problemele la Pâncota. Vom face curățenie, pentru că nu se mai poate”, a declarat Pavel Piroș la Sport Total FM.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 30 Mar. 2016, 09:45 Seria 2
Pe aceeași temă