Start de foc pentru Fortuna!

27 Jul. 2009, 14:58 Seria 2
Start de foc pentru Fortuna!

Astăzi a fost o nouă zi istorică pentru satul Covaci, clubul din micuța localitate timișeană și-a aflat adversarii din noul sezon de liga secundă, în care va debuta la data de 15 august. Fortuna va înfrunta încă din primele etape „team”-uri precum: Dacia Mioveni, Jiul, UTA și „U” Cluj, recente prim divizionare.
 

 

Contactat telefonic, președintele Fortunei a fost uimit: „…Numai divizionare «A», pentru noi 70% sunt echipe de prima ligă. Ne va fi greu cu aceste echipe de tradiție. Șansele să picăm așa greu în primele etape erau mici”, a declarat Florin Macavei pentru www.liga2.ro.
 

 

 

Programul de foc al Fortunei din primele cinci etape:
 

Etapa 1: Dacia Mioveni (acasă)
Etapa 2: CSM Rm. Vâlcea (deplasare)
Etapa 3: Jiul Petroșani (a)
Etapa 4: UTA    (d)
Etapa 5: „U” Cluj (a)
 

 

Buget de 500 000 euro
 

 

Timișenii și-au stabilit bugetul pentru Liga a II-a nealocând nicio sumă pentru transferuri, cei patru jucători aduși în această vară venind pe gratis. Bugetul actual de o jumătate de milion de euro este cu 200 000 de euro mai mare decât cel avut în eșalonul al treilea și aproximativ egal cu aceeași sumă investită în stadionul Fortunei. De menționat că majoritatea jucătorilor au semnat contracte pe o perioadă de trei-patru ani.
Pentru Fortuna urmează amicale cu Mureșul Deva, miercuri la Covaci, revanșă după 0-2 la Deva și cu AC Recaș (Liga 3) în 5 august.

                           

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

27 Jul. 2009, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă