Stadionul din Trivale trebuie modernizat

07 Dec. 2011, 10:01 Seria 2
Stadionul din Trivale** trebuie modernizat

Regulamentul Federației Române de Fotbal prevede ca primele cinci clasate din fiecare serie din Liga a II-a la finalul turului de campionat să intre în procesul de licențiere pentru viitorul sezon din Liga I. În acest proces a intrat și FC Argeș. Cătălin Barbu a precizat deja că regulile pentru obținerea licenței sunt unele mult mai aspre și ar trebui îndeplinite mai multe puncte.

„Am fost deja invitați la Federație pentru o primă sesiune de informare cu privire la procesul de licențiere. Am plecat la Federație cu doamna Gica Dobrin. Trebuie să vă spun din start că trebuie să fie îndeplinite mai multe puncte pentru a se putea obține licența în vederea participării viitoarei ediții de campionat în Liga I la fotbal. Principalele condiții ce ar trebui să fie îndeplinite se referă la instalația de încălzire a gazonului, dar și la faptul că trebuie să existe măcar 3000 de locuri din stadion ce trebuie să fie acoperite. Acum o să mergem să discutăm și noi cu domnul primar pentru că trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru a se rezolva aceste probleme. Acestea sunt regulamentele Federației, am văzut cu toții ce s-a întâmplat în vară și va trebui să ne ridicăm la cel mai înalt nivel din punct de vedere al acestor condiții. Dacă vrem cu adevărat o echipă în Liga I și aici mă refer mai ales la municipalitate, va trebui să se găsească cele mai bune soluții pentru a se rezolva și aceste probleme”, a precizat Cătălin Barbu, managerul general al echipei FC Argeș.

Pot apărea modificări în programul echipei FC Argeș

Jucătorii echipei FC Argeș vor intra în vacanță pe data de 16 decembrie, urmând acestia să se întoarcă la treabă pe data de 9 ianuarie.

Conform programului inițial pe data de 16 sau pe 22 ianuarie, argeșenii urmau să plece într-un stagiu de pregătire la Sfântu Gheorghe, dar se pare că sunt șanse să apară mici modificări în acest program de pregătire al piteștenilor. „Am fost prin pădurea Trivale, luni cu antrenorii de la atletism și am văzut trasee minunate pe acolo, pe care nu știu dacă le putem avea unde voiam să mergem noi inițial. În plus, vom avea terenurile sintetice care se află în niște condiții minunate și cred că putem să facem o pregătire foarte bună și la Pitești. Rămâne de văzut până la urmă ce se va întâmpla și unde vom efectua acest stagiu de pregătire”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

sursa: Ziarul Top

07 Dec. 2011, 10:01 Seria 2
Pe aceeași temă