„Spiritul de învingători și plăcerea de a juca trebuie să le recâștigăm cu Baia Mare”

10 May. 2012, 16:16 Seria 2

Chiar dacă se mai uită cu atenție și în curtea celor de la Chindia Târgoviște, FC Argeș și ALRO Slatina, Adrian Falub spune că este dificil ca una dintre aceste formații să se mai implice cu șanse mari de reușită în lupta pentru locul 3. „Matematic, se pot bate și alte echipe, dar e greu pentru formațiile de pe locurile 6-7 să ajungă pe podium, căci depind de mulți factori. Dar, sunt convins că ei se mai gândesc la locul trei, tot așa cum sperăm și noi la locul doi, în detrimentul lui Poli”, a precizat antrenorul arădenilor.

Revenind la înfrângerea de la Bistrița și la urmările acesteia, fostul fundaș a precizat următoarele: „Ne-am dorit mult să câștigăm etapa trecută, nu am reușit din cauza noastră. Noi ne-am bătut, ne-am dat autogol, am luat gol dintr-o fază stupidă. E păcat, înainte de meciul cu Bistrița, totul era la mâna noastră, așa stăm la mâna altor rezultate. Moralul și încrederea au scăzut puțin, dar sper să le recăpătăm în meciul cu Baia Mare. Spiritul de învingători și plăcerea de a juca trebuie să le recâștigăm cu Baia Mare. Sper ca jucătorii să înțeleagă că lupta nu e gata și să aibă responsabilitate mai mare în ceea ce privește tratarea unor faze de joc. Într-o luptă atât de strânsă ca aceasta, orice deposedare, recuperare, șut, te poate aduce în prima ligă, asta trebuie să înțeleagă cu toții”.

Dincolo de prestația și rezultatele echipei sale, Falub stă cu ochii și pe contracandidatele pentru locul 3. „E o săptămână importantă pentru noi, dar și pentru celelalte echipe. Luceafărul joacă cu Severinul, să vedem ce rezultat ne-ar conveni acolo..Pe de altă parte, am văzut că împotriva Severinului mulți jucători se accidentează, au probleme, nu știu ce se întâmplă. Pe de altă parte, avem un mic avantaj. Statistic vorbind, am făcut mai multe puncte acasă decât în deplasare, avem ceva probleme când jucăm pe terenuri străine. Dar, jucăm cu Chindia și Argeșul acasă, avem șanse mai mari să le batem”, este de părere tehnicianul „alb-roșiilor”.

10 May. 2012, 16:16 Seria 2
Pe aceeași temă