Speriați de rubeolă! „Sunt foarte îngrijorat, îi va scoate din ritm”

25 Feb. 2012, 11:30 Seria 2
Speriați de rubeolă!**

Jucătorii de la FC Argeș s-au arătat îngrijorați după ce trei dintre colegii lor de echipă, Ionescu, Wallace și Fundulea au contractat rubeola. Chiar și așa, unii dintre ei sunt liniștiți, deoarece au avut această boală în copilărie.

Adrian Dulcea: „Sunt imun la această problemă, deoarece am avut această boală când eram mic. Știu că este o boală care te face să te simți foarte rău, dar sper ca toți colegii mei care au această problemă să se recupereze foarte repede. În același timp sper să nu mai apară și alte cazuri deoarece am avea probleme serioase înainte de startul returului”, a declarat atacantul alb-violet.

Ionuț Nicolae: „Parcă mă apucă toate mâncărimile numai când mă gândesc la această boală, deoarece eu nu am avut când eram mic. Din ce ne-a spus doctorul Șerb totul este sub control, însă eu mă tem puțin atât pentru mine cât și pentru ceilalți colegi ai mei. Putem avea probleme mari să ne continuăm pregătirea.”, a declarat mijlocașul echipei din Trivale.

Viorel Dumitrescu îngrijorat

Problemele de lot îi dă mari bătăi de cap antrenorului Viorel Dumitrescu. Tehnicianul alb-violet speră ca situația să nu fie scăpată de sub control și să nu mai apară și alte cazuri de rubeolă: „Sunt foarte îngrijorat, deoarece am vorbit cu medicul echipei care mi-a spus că jucătorii care nu au făcut această boală a copilăriei riscă să o facă acum, însă totul depinde de organismul fiecărui jucător. Ce mă îngrijorează și mai mult este faptul că cei trei jucători vor sta departe de teren 10 zile, iar acest lucru îi va scoate din ritm.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

25 Feb. 2012, 11:30 Seria 2
Pe aceeași temă