Șoimii atacă Valea Domanului: „Cu armele momentului, pentru un rezultat bun”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:00 Seria 2
Șoimii atacă Valea Domanului:**

Șoimii Pâncota a obținut un punct în runda inaugurală a ligii secunde, iar de mâine începe expediția Reșița. Alb-negrii sunt, sâmbătă, față în față cu „metaliștii” lui Daniel Oprița, învingători în prima etapă la Fortuna Poiana Câmpina.

„Adversarii noștri vin după victorie, au început bine campionatul, nu cred că e la îndemâna oricui să câștige la Câmpina, după informațiile mele. Noi venim după o săptămână grea, am avut de recuperat jucători după două jocuri grele. Suferim fără Rusu, Burian și Bulzan, dar nu ne rămâne decât să luptăm cu armele pe care le avem pentru un rezultat bun la Reșița. Încercăm să fim cât mai organizați, să evităm orice tip de greșeală, să menținem o concentrare bună, să ne întoarcem cu tot se ce poate din această deplasare”, a prefațat Dan Cuedan disputa din Valea Domanului.

„Să nu uităm că anul trecut că Reșița cocheta cu locul 2 la un moment dat al play-off-ului. Și dacă lecturăm echipa, găsim jucători interesanți în fiecare compartiment, începând cu portarul Zimmermann și terminând cu atacantul Claudiu Ionescu”, a adăugat fostul mijlocaș.

Șoimii părăsesc Aradul mâine la ora 10,00, iar o oră mai târziu își studiază adversara din Cupă (și serie), pe „Dan Păltinișanu”. Poli deschide etapa a doua, are meci cu Unirea Tărlungeni. De la 13,30, arădenii au un antrenament la Giroc, iar după masa de prânz pleacă la Reșița.

Cuedan a anunțat lotul complet care face deplasare: Irimia, Pașcalău – Maghici, Vițu, Crușoveanu, Lengyel, Suciu, Lung, Siminic, Pantea, Cuedan, Issa, Polgar, Dubeștean, Simion, Huțanu, Sălăjan, Băd, Mihai, Staicu.

Căpitanul iese din circuit

Adrian Rusu s-a accidentat grav după doar jumătate de oră din meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar RMN-ul efectuat la jumătatea săptămânii a venit cu verdict dur: apărătorul care a purtat banderola de căpitan al Șoimilor are ruptură de ligament la piciorul drept.

„Suferim că l-am pierdut pe Rusu, încă nu știm cât va dura procesul de recuperare. Suferim că încă nu îi avem la dispoziție pe Ovidiu Bulzan și Carlos Burian, nu ne rămâne decât să încercăm un rezultat pozitiv la Reșița cu armele pe care le deținem în momentul de față”, a comentat antrenorul Șoimilor, Dan Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:00 Seria 2
Pe aceeași temă