Singur împotriva FRF! Mititelu începe războiul și cu primarul Craiovei: „E o trădare cum n-a fost vreodată”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 11:13 Seria 2
Singur împotriva FRF! Mititelu începe războiul și cu primarul Craiovei:**

Mititelu primește încă o lovitură în războiul local cu Olguța Vasilescu. Primăria Craiovei își va retrage plângerea împotriva FRF în cazul dezafilierii Universității Craiova, depusă în februarie.

Olguța Vasilescu a hotărât să își retragă plângerea după ce FRF a acordat Primăriei un loc în liga secundă, loc pe care îl va ocupa CS Universitatea Craiova.

Mititelu: „E o trădare cum n-a fost vreodată”

„Olguța Vasilescu vrea să își retragă plângerea. Mi se pare o sfidare la adresa locuitorului din Craiova. E o trădare cum n-a fost vreodată. Vom ataca în instanță această hotărâre! Femeia asta ne minte pe toți! Cum să îți permiți să îți retragi plângerea de la DNA? E dreptul craiovenilor să fie acolo”, a declarat Mititelu la Digi Sport.

Mititelu: „I-a venit în cap că ea e Craiova! Îi place ideea cu echipa Olguței”

„Mă tot gândesc, dar nu găsesc un motiv pentru decizia asta. Înainte de ruptura dintre noi, ea a spus că tot se fac presiuni asupra ei să treacă de partea lui Mircea Sandu. Probabil că asta s-a întâmplat sau i-a venit în cap ideea că ea e Craiova. Îi place ideea asta de «echipa Olguței»”, a mai spus Adrian Mititelu.

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 11:13 Seria 2
Pe aceeași temă