Severinenii au rămas fără antrenor

29 Dec. 2008, 16:00 Seria 2
Severinenii au rămas fără antrenor

Deși a încheiat turul Ligii a II-a pe locul secund cu FC Drobeta, Iulian Mihăescu și-a reziliat în această dimineață contractul cu clubul patronat de Cristi Burci și Jan Ionică pentru a-și continua cariera ca secund în Arabia Saudită.

„Conducerea clubului m-a înțeles și ne-am despărțit pe cale amiabilă. N-aș fi vrut să plec de la FC Drobeta, dar am primit o ofertă tentantă, pe care n-o puteam refuza. Îmi doresc să avem rezultate la Al Nasr”, a explicat Mihăescu motivele pentru care a renunțat, după doar șase luni, la postul de principal, pentru a lucra din nou cu Ioan Andone.

Acesta și-a completat staff-ul tehnic și cu Ion Manu, responsabil cu pregătirea portarilor. Cei trei vor decola pe 2 ianuarie spre Arabia Saudită, iar contractul cu Al Nasr este valabil pe cinci luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, dacă șeicii vor fi mulțumiți de rezultate.

După ce FC Drobeta nu i-a mai prelungit în vară contractul lui Marian Bucurescu, Iulian Mihăescu ajunsese la malul Dunării la insistențele mehedințeanului Flavius Stoican, care declinase oferta de a deveni antrenor – jucător la echipa care l-a lansat, în dorința de a mai prinde un transfer în străinătate, după rezilierea contractului cu Dinamo București.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

29 Dec. 2008, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă