Șeroni revine în Liga a II-a: „Mi-aș dori enorm să rămân căpitan!”

14 Jun. 2012, 13:16 Seria 2
Șeroni revine în Liga a II-a:**

Unul dintre oamenii de bază ai lui AC Recaș în sezonul recent încheiat e fără doar și poate fundașul central Alin Șeroni. Acesta a evoluat în aproape toate jocurile și a făcut-o din postură de căpitan al echipei, una în care își dorește să continue la „atletici” și în eșalonul secund.

„Sunt fericit că am promovat în Liga a II-a, sper să fie frumos. Toată lumea și-a dorit această performanță, ne bucurăm cu toții, sper să terminăm pe un loc onorabil. Aștept să facem un sezon bun și să nu retrogradăm. Cred că suntem singura echipă din Timiș momentan în Liga a II-a pentru că nu se știe nimic cu Poli Timișoara, sper să fim apreciați pentru munca noastră”, a spus Șeroni (foto stânga, sărbătorind promovarea alături de Rogozinaru). Ca junior la CSȘ Lugoj, acesta a fost considerat cel mai talentat produs al grupei de către antrenorul Cosmin Petruescu.

Fundașul cu 25 de apariții în sezonul trecut de C vrea să rămână căpitanul echipei și în eșalonul secund. „Sper să nu se mai voteze, să rămân tot eu căpitan, acum depinde de băieți, de antrenori, eu mi-aș dori enorm să rămân căpitan”, adaugă Șeroni, care nu duce lipsă de oferte. Acesta consideră meciul cu Jiul, pierdut cu 0-1, cel mai greu moment al sezonului: „La Jiul am pierdut din cauza mea, a unui penalty făcut de mine, dar am trecut cu bine peste”.

Lugojeanul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat în B2 și la FC Bihor iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Auxerre Lugoj, Beiuș, Săcele și Prefab Modelu. Alin Șeroni măsoară 1,94 metri înălțime și se mai evidențiază printr-o particularitate, are cam la fel de multe tatuaje ca italianul Marco Materazzi. „Tatuajele sunt făcute când eram mai mic, dar regret acum”, conchide fundașul central al Recașului.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

14 Jun. 2012, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă