Se vrea nocturnă în Valea Domanului! Ce alte îmbunătățiri sunt anunțate la arena Metalului

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 18:49 Seria 2
Se vrea nocturnă în Valea Domanului!** Ce alte îmbunătățiri sunt anunțate la arena Metalului

Noua grupare fanion a Carașului se pregătește de performanță iar pentru aceasta „rosso-nerii” au nevoie și de o bază pe măsură. Reprezentantul autorităților în cadrul clubului, Carol Gurgu, a anunțat joi că lucrările la terenul sintetic, care sunt în toi, vor fi urmate și de alte îmbunătățiri ale bazei „Mircea Chivu” printre care și montarea unei instalații de nocturnă.

Pe lângă cosmetizăti și schimbări de scaune stadionul din Valea Domanului va trece printr-un adevărat proces de renovare anunță diriguitorii echipei. „Ne dorim montarea unei nocturne, într-un timp scurt să terminăm terenul sintetic, se lucrează de dimineața. Vrem cât mai repede, ducem lipsa unui astfel de teren, vine și tabela. Ușor ușor se va schimba și fața stadionului, sperăm ca oamenii să stea în bune condiții la meciuri”, a declarat Carol Gurgu.

Instalat recent pe banca cărășenilor, antrenorul Marian Pană simte că la noul său club se dorește performanță. „Lucrurile sunt vizibile, se vor face investiții, se pare că suntem toți conectați la echipă”, a spus tehnicianul lui CS Metalul Reșița.

Metalul Reșița are 4 puncte după 3 runde în Liga a II-a și va primi sâmbătă replica Minerului Motru.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 18:49 Seria 2
Pe aceeași temă