Schumacher vrea să depășească FC Olt în clasament

03 Nov. 2011, 13:28 Seria 2
Schumacher** vrea să depășească FC Olt în clasament

FC Olt Slatina nu va avea deloc o misiunea ușoară în confruntarea cu Juventus București, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Antrenorul adversarilor grupării alb-vișinii, Constantin Schumacher, spune că se așteaptă la un meci dificil, ambele echipe având nevoie de punctele puse în joc.

FC Olt Slatina primește, sâmbătă, vizita uneia dintre contracandidatele în lupta pentru menținerea în Liga a II-a, Juventus București, echipă ce a pierdut în runda precedentă în fața celor de la Alro. Antrenorul grupării bucureștene, Constantin Schumacher, se așteaptă la un meci dificil, însă susține că a pregătit bine partida.

„Va fi un meci disputat. Am toate informațiile care îmi trebuie, am pregătit bine jocul, suntem două echipe care avem nevoie de puncte, fiecare ne dorim să tranșăm victoria de partea noastră pentru că nu stăm bine în clasament. Cred că lupta pentru evitarea retrogradării se va da până la final, diferența de puncte este mică între echipele din prima parte și cele din subsolul clasamentului, este o serie echilibrată cu echipe de același nivel, singura care are un plus este Timișoara”, a declarat antrenorul celor de la Juventus București, Constantin Schumacher.

„Jucătorii transferați de la Slatina au potențial mai mare”

În componența lotului aflat sub comanda lui Schumacher se află doi jucători care în sezonul trecut s-au aflat la CSM Slatina, atacantul Nicușor Istinie și fundașul central Stănescu, ultimul efectuând, în vară, pregătirea centralizată cu FC Olt Slatina.

„Mă aștept la o mobilizare mai mare la toate meciurile, nu este acesta un meci mai important decât celelalte. Aștept mult mai mult de la cei doi, au potențial mai mare decât au arătat până acum. Nu avem probleme de lot pentru meciul cu FC Olt Slatina, nu sunt suspendări, toți jucătorii sunt valizi”, a mai declarat antrenorul celor de la Juventus București, Constantin Schumacher.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Nov. 2011, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă