Schumacher a demisionat: „Nu avea rost să rămân în aceste condiții”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 19:57 Seria 2
Schumacher a demisionat:**

Tehnicianul CSM-ului, Constantin Schumacher a demisionat ieri fiind nemulțumit că patronul Rufă nu i-a achitat salariul nici lui, dar nici echipei, deși promisese acest lucru înaintea jocului de la Baia Mare.

„Doresc mult succes echipe, dar în aceste condiții, nu are rost să mai rămân. Patronul Rufă nu a insistat să rămân, poate că i-a convenit și lui plecarea mea, poate își dorește să aducă pe altcineva. Eu am venit cu tot sufletul la Vâlcea, mi-am lăsat familia la Pitești, am crezut că se vor materializa măcar o parte din promisiunile conducerii” a spus Schumacher.

Deși a pregătit echipa doar o lună, în care a strâns o victorie și trei eșecuri, Schumacher a lăsat o impresie pozitivă jucătorilor, atât la antrenamente, cât și la ședințele tactice, dovedind că are calități pentru această meserie.

„Doctorul”, favorit să-i ia locul

Fostul tehnician din urmă cu doi ani, Laurențiu Tudor, liber de contract, ar putea reveni pe banca alb-albaștrilor, un semnal în acest sens fiind prezența sa la jocul cu Voința Sibiu. Indiferent însă de numele viitorului antrenor, problemele în Zăvoi nu vor fi rezolvate, principalul vinovat fiind patronul Rufă, care încă visează câștiguri mari cu investiții minime și continuă să facă aceleași greșeli.

În iarnă, însă, Rufă va trebui să răspundă în fața primarului Frâncu pentru lipsa de investiții, dar și de rezultate, iar rezilierea contractului de asociere devine în aceste condiții tot mai probabilă.


Tehnicianul CSM-ului, Constantin Schumacher și-a anunțat aseară demisia de pe banca echipei vâlcene. Principala nemulțumire a tehnicianului a fost nerespectarea angajamentelor financiare de către patron față de el și echipă.

Principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice este Laurențiu Tudor, cel care în meciul cu Voința Sibiu a luat loc în tribună.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 19:57 Seria 2
Pe aceeași temă