Șanse mici la promovare pentru Severin! Oficialii Gazului speră totuși ca FRF să organizeze baraj

16 May. 2012, 13:06 Seria 2
Șanse mici la promovare pentru Severin!** Oficialii Gazului speră totuși ca FRF să organizeze baraj

Deși FRF a confirmat luni că Poli Timișoara și-a retras dosarul de licențiere, astfel că nu va putea accede în primul eșalon, oficialii de la malul Dunării nu prea au motive de bucurie. În regulament nu se precizează că se poate promova de pe locul trei, astfel că din Liga I ar mai retrograda doar trei cluburi.

Pentru a mai spera la locul doi, Gaz Metan, aflată în prezent pe ultima treaptă a podiumului, la 8 puncte distanță, trebuie să câștige toate cele patru meciuri rămase de disputat, iar Poli, care va obține o victorie la masa verde, în penultima etapă, cu Turda, să piardă celelalte 3 partide. În cazul în care Timișoara va obține măcar un punct din meciurile cu FC Argeș, Juventus București sau CSM Râmnicu Vâlcea, Severinul nu mai poate ocupa locul secund, fiind dezavantajată și de rezultatele din meciurile directe cu Poli.

Totuși, FRF ar putea organiza meciuri de baraj, la care să participe ocupantele locurilor 3 din cele două serii și echipa clasată pe 15 în Liga I. O decizie definitivă ar putea fi anunțată săptămâna viitoare, după disputarea ultimei etape din Liga I.

Gaz Metan mai speră ca Poli să fie depunctată pentru neachitarea datoriilor către diverse cluburi din străinătate, în cazul mai multor jucători. „Vom juca să câștigăm toate meciurile. Capătul de drum e pe 2 iunie, după care vom vedea ce se întâmplă”, a spus Bondrea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

16 May. 2012, 13:06 Seria 2
Pe aceeași temă