Salonta, victorie la limită cu Bioland

06 Feb. 2009, 11:13 Seria 2
Salonta, victorie la limită cu Bioland

Într-un amical disputant joi, Liberty Salonta a învis pe Bioland Paleu, cu 2-1.

Liberty a început mai bine partida cu Bioland și l-a învins prima dată pe David în minutul 7 cu șutul sec expediat de Danci de la marginea suprafeței de pedeapsă. În minutul 24 scorul a devenit 2-0 după ce ucrainianul Pavel Ianciuk a marcatcu stângul, de pe colțul scurt al careului.
Meciul a fost mult mai animat în repriza a doua când oaspeții, pe fondul schimbării echipei adverse, a reușit să reducă din diferență prin Kadar și chiar să aibă ocazia egalării, în final de partidă, când Bioland a ratat o lovitură de la 11 metri.

“A fost un joc specific de pregătire. Am urmărit să ne facem antrenamentul și să ofer 45 de minute de efort tuturor jucătorilor”, a precizat Gheorghe Ghiț, antrenorul celor de la Liberty. “Putea fi și egal, pentru că am ratat mult în final, inclusiv un penalty, dar nu ne-a interesat rezultatul nici pe noi, nici pe ei. Au fost două echipe preocupate de joc și de sarcinile trasate. Un antrenament bun pentru toată lumea”, a punctat Zsolt Muzsnay, tehnicianul celor de la Bioland Paleu.

Cu oaceastă ocazie, Ghiț i-a văzut prima dată la lucru pe ucrainianul Pavel Ianciuk, un produs al lui Dinamo Kiev, care a și marcat, dar și pe portarul maghiar Varga. “O primă impresie favorabilă despre Pavel, dar nu poți să te ghidezi după un singur meci. În ce-l privește pe Varga nu am putut să-mi fac o impresie pentru că am împărțit meciul în trei pentru portari, iar el a prins primele 30 de minute în care nu prea a avut ce apăra”, a spus antrenorul lui Liberty.

La încheierea partidei, vicepreședintele lui Liberty, Cătălin Sărmășan i-a anunțat pe jucători că vor pleca duminică în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Ungaria, la Siofok.
 
CF Liberty – Bioland Paleu 2-1 (2-0)
 
Au marcat: Danci ’7, Ianciuk ’24 / Kadar ’70
 
CF Liberty (repriza I): Varga (Bak) – L. Rus, Salomon, Oltean, Ianciuk – Străuț, Danci, Balasko, Sorian – Bocsfoldi, Dochița. Antrenor: Gheorghe Ghiț.
CF Liberty (repriza II): Spina – Florean, Nistor, Salomon, Popovici – Botond, Ingradira, Coroian, Petrescu – Șulea, Hadji (Bențe).
 
Bioland Paleu: David – Coborzan, Madar, Lupuț, Pătulea – Szeles, Muzsnay, Kadar – Fele, Kiss, Gh. Rus. Antrenor: Zsolt Muzsnay

sursa: bihoreanul.ro
 

06 Feb. 2009, 11:13 Seria 2
Pe aceeași temă