Sabău: „Cireșarii moderni. Trebuie să ne refacem după atâtea ore de drum în plus”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Nov. 2013, 19:01 Actualizat: 08 Nov. 2013, 19:05 Seria 2
Sabău:  „Cireșarii moderni. Trebuie să ne refacem după atâtea ore de drum în plus”

Partida dintre FC Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș din ultima etapă a turului a Ligii a II-a de fotbal se va desfășura pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, duminică, de la ora 17.

Federația Română de Fotbal s-a jucat cu nervii celor două echipe, schimbând zilnic locul de disputare a partidei. Nervii celor două echipe? Nu doar a celor care urmau să facă deplasarea?

Miercuri cele două cluburi au fost anunțate de FRF că partida se va disputa sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11, la Roșiorii de Vede. Joi, după ora 17, FRF a înștiințat cele două cluburi că partida se desfășoară la Petroșani. Stadionul craiovenilor, cel de la Severin era suspendat. A doua opțiune era Roșiorii de Vede, iar a treia Petroșaniul. Dintr-o sursă apropiată clubului, li s-a comunicat oaspeților că motivul ar fi acela că stadionul din Petroșani nu este omologat.

În cele din urmă, partida se va disputa la Severin, ziua meciului fiind însă schimbată, deoarece ASA Târgu Mureș nu avea posibilitatea să ajungă în timp util. De altfel, cei de la Târgu Mureș, pe site-ul oficial, s-au plâns de „excursia cu autocarul” în care i-a trimis Federația în ultimele trei zile.

Cum adică, „Nu avea posibilitatea să ajungă în timp util”?

„Conducerea clubului mureșean a organizat joi, 7 noiembrie, la orele amiezii deplasarea formației. Astfel, echipa a plecat spre Snagov, unde urma să se cazeze, continuându-și drumul, vineri, spre Alexandria. În apropiere de Brașov, delegația a fost înștiințată că partida nu se va mai disputa la Roșiorii de Vede, ci la Petroșani. S-a luat decizia deplasării către această localitate, schimbându-se din mers toate datele deplasării, în speță cazările. Deocamdată, destinația se pare că este Petroșani, dar decizia finală se va cunoaște vineri. La orele amiezii, la Delegări CCA/FRF figura stadionul Jiul din Petroșani”. Aceasta a fost o parte din articolul publicat și pe site-ul Zi-de-zi.ro, preluat parțial din comunicatul clubului mureșean. Dacă mureșenii au pornit la drum de joi, cum nu puteau ajunge la timp? Nu se știa doar unde trebuie să ajungă. Rezervări și anulări pentru cazare, schimbarea destinației de la zi la zi. Cum rămâne cu suspendarea? Ce comisii are FRF?

„Cireșarii moderni”

După aflarea destinației finale, sperăm, contactat vineri seara, antrenorul mureșenilor, Ioan Ovidiu Sabău a concluzionat: „Cireșarii moderni. Nu înțeleg ce se întâmplă, nu știu ce apare la diverse știri. Sarcina mea este să pregătesc echipa pentru a obține victoria. Știu că noi am pornit spre Roșiori, pe drum am fost redirecționați spre Petroșani și astăzi ni s-a spus că mergem la Severin. Mai avem câteva ore, trebuie să ne refacem după atâtea ore de drum în plus, asta este treaba mea. Despre restul, să răspundă Stanciu, Mititelu, Dragomir și alții”, a răspuns antrenorul mureșenilor.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Nov. 2013, 19:01 Actualizat: 08 Nov. 2013, 19:05 Seria 2
Pe aceeași temă