Roszel se duce la Vâlcea

17 Dec. 2008, 14:51 Seria 2
Roszel se duce la Vâlcea

Liber de contract, fostul atacant al echipei UTA, Robert ar putea să ajungă în campionatul maghiar, însă mai nou a apărut și varianta CSM Râmnicu Vâlcea. Echipa antrenată de Alin Artimon este în căutarea unui atacant, iar varianta Roszel este în actualitate acum pentru gruparea din Zăvoi.

 

Impresarul lui Roszel a admis că există „o tatonare” pentru un eventual transfer al lui Roszel la formația din Râmnicu Vâlcea. „Nu este încă nimic clar sau concret. Acum se mișcă mai greu lucrurile, probabil după Sărbători se întâmplă ceva”, a declarat Codoban.

 

 Agentul a menționat că nu este exclusă o detensionare a relației Roszel – UTA, în cazul în care situația grupării arădene se remediază în scurt timp din punct de vedere financiar.

 

„Nu am mai discutat recent cu jucătorul despre o revenire la UTA, dar orice este posibil. Este mare păcat ceea ce întâmplă la Arad. Plătește un club de mare tradiție din cauza neseriozității. Nu poți să duci vaca la păscut pe plajă, pentru că moare de foame”, a mai spus Codoban. 

 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN

 

17 Dec. 2008, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă