Roszel e liber de contract din cauza unor restanțe pe care…le-a încasat

12 Dec. 2008, 14:30 Seria 2
Roszel e liber de contract din cauza unor restanțe pe care...le-a încasat

Oficialii clubului UTA n-au reușit să rezolve cazul jucătorului Robert Roszel, care este, în acte, liber de contract. Cazul atacantului în vârstă de 26 de ani este incredibil, în sensul că el și-a obținut statutul de jucător liber din cauza unor bani pe care, totuși, i-a primit.

Concret, Roszel a reclamat UTA la FRF pentru neplata unor diferențe salariale în valoare de 7000 de euro. Fotbalistul și-a primit însă banii, direct din partea fostului finanțator Nicolae Bara, numai că oficialii clubului arădean nu s-au îngrijit ca suma să treacă prin club. Roszel a profitat de eroare și a reclamat UTA la federație pentru niște bani pe care totuși îi primise, dar pentru care gruparea arădeană nu putea să facă dovada plății.

La insistențele conducătorilor, Roszel a acceptat să semneze un act, prin care să recunoască faptul că și-a primit banii, dar n-a mai iscălit hârtia, deoarece n-a fost de acord cu modul în care a fost redactată. UTA a contraatacat printr-un memoriu, care nu s-a judecat însă, deoarece arădenii n-au achitat taxa de apel, în valoare de 2200 lei. După finalul turului, Roszel le-a mărturisit oficialilor arădeni că nu dorește neapărat să plece și că e dispus să semneze un nou angajament cu UTA, din postura sa cea nouă de jucător liber, dar deocamdată nu s-a materializat nimic.

articol scris de Sebastian SICLOVAN

12 Dec. 2008, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă