Robu vrea să o cumpere pe Poli, iar Iancu i-a făcut nota de plată: 7,5 milioane €!

18 Jun. 2012, 14:37 Seria 2
Robu vrea să o cumpere pe Poli,** iar Iancu i-a făcut nota de plată: 7,5 milioane €!

Pentru a plăti toate datoriile clubului și pentru a avea un buget care să-i permită să atace promovarea, clubul alb-violet are nevoie de o sumă enormă.

Noul primar al Timișoarei se încăpățânează să nu o lase pe Poli să moară, deși aproape toată lumea s-a împăcat cu această idee. Nicolae Robu vrea să preia clubul de la Marian Iancu în cel mai scurt timp. Actualul patron al lui Poli îi transmite însă că, pentru ca acest lucru să se realizeze, administrația locală și județeană trebuie să scoată o sumă de invidiat chiar și pentru echipele din Liga I.

Pentru ca Poli să poată juca în continuare în liga secundă, trebuie achitate datoriile, în valoare de șase milioane. În plus, trebuie asigurat un buget pentru o pretendentă la promovare (circa 1,5 milioane de euro).

Iancu a publicat în detaliu pe site-ul oficial situația financiară la zi a clubului, ca răspuns la intenția lui Robu de a prelua pe Poli. Patronul alb-violeților a precizat că este posibil ca societatea pe care o conduce să intre în insolvență.

Citește aici comunicatul postat de Marian Iancu

Articol scris de Radu FAUR

18 Jun. 2012, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă