Revin Luca și Mițiți

13 May. 2009, 14:52 Seria 2
Revin Luca și Mițiți

Costel Bogoșel a resimțit mult absența golgeterului Cristian Luca la Mioveni. Acesta s-a aflat în stare de suspendare în runda precedentă, la fel ca și Dănuț Mițiți.

 

 „Cu ei în teren aveam șanse mult mai mari să obținem un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul trupei din Aradul Nou. Cei doi vor reveni în lot pentru partida cu FCM Târgu Mureș și cel mai probabil vor fi introduși în teren încă din primul minut. Șanse de a juca are și Adrian Negrita, care de două etape a stat pe tușă, din cauza unei accidentări la mușchii inghinali. Acesta și-a reluat antrenamentele și ar putea prinde lotul. Altfel, Bogoșel ar putea face o schimbare și în rândul juniorului din teren. Evoluția bună de la Mioveni a lui Zoran Novacovici l-ar putea lăsa afară din schemă pe Richard Filaret, chiar dacă acesta nu a avut evoluții nesatisfăcătoare.

Găldeanu, marea pierdere

 

CSU Goldiș și-a pus mari speranțe în iarnă odată cu transferarea lui Dan Găldeanu de la Alba Iulia. Costel Bogoșel regretă acum că nu poate conta pe acest fotbalist, adus cu mari sacrificii financiare în Aradul Nou. Găldeanu e accidentat de etape bune și ratează și următoarele runde. Nici pe serviciile lui Cosmin Aldea nu se va mai putea conta, un alt fotbalist care a venit la CSU cu o carte de vizită care-l impunea în primul „11”. „Ne-am pus mari speranțe în Găldeanu. Din păcate nu ne-am putut folosi de acesta. Consider că este o mare pierdere pentru echipă”, a declarat Costel Bogoșel.

 

Articol scris de Daniel Berar

 

13 May. 2009, 14:52 Seria 2
Pe aceeași temă