Restructurările continuă la Luceafărul! Moldovan a fost schimbat

Marius ANGHEL 07 Jan. 2013, 17:33 Seria 2
Restructurările continuă la Luceafărul!** Moldovan a fost schimbat

Luceafărul Oradea s-a despărțit și ea de antrenorul cu care a început campionatul. Călin Moldovan a fost înlocuit în aceste zile de tandemul Florin Farcaș – Marius Popa. Conducerea clubului a motivat decizia luată prin încercarea de reducere a cheltuielilor.

De partea cealaltă, Moldovan s-a mărginit în a declara doar că este dezamăgit de acest al doilea episod trăit de el la formația bihoreană. În urmă cu un an, Călin Moldovan era schimbat tot la jumătatea campionatului, însă atunci de Leo Grozavu.

„Conducerea clubului Luceafărul Felix a decis să înceteze colaborarea cu antrenorul Călin Moldovan. Intenția clubului este ca din retur să mizeze mai mult pe jucători tineri bihoreni, iar pe banca tehnică se va continua cu un antrenor localnic. Domnului Moldovan îi dorim mult succes în cariera de antrenor”, este comunicatul conducerii clubului.

Luceafărul a decis să se despartă în această perioadă și de o parte dintre jucători. Printre cei trecuți pe lista neagră se află și fostul „căpitan”, Cristi Lupuț, dar și Cristi Andor, Răzvan Pocian sau Ștefan Blănaru.

Renirea lotului echipei bihorene este programată miercuri, 9 ianuarie, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin.

Articol scris de Nicolae Mihalcea 

Marius ANGHEL 07 Jan. 2013, 17:33 Seria 2
Pe aceeași temă